Stabilitate financiară la Dunărea. Sponsori noi la clubul călărășean!

0
1544
Daniel Obadă, unul dintre sponsorii echipei

Omul de afaceri, Daniel Obadă, prezent la partida de ieri câștigată de Dunărea cu scorul de 1 – 0 în fața celor de la Rm. Vâlcea, a declarat în exclusivitate pentru editia.to faptul că echipa va primi o sponsorizare zilele următoare în valoare de 1 miliard și jumătate de lei vechi.

Pe lângă sponsorii care sunt alături de clubul condus de Bogdan Leu în acest moment și care susțin din punct de vedere financiar echipa alături de Consiliul Local și Consiliul Județean Călărași vor mai veni și alți finanțatori privați. Daniel Obadă, patronul firmei Prosol Agri, este unul dintre finanțatorii formației de pe malul Borcei și le-a dat asigurări celor din conducere că susține echipa în continuare. Domnia sa a venit deja și cu promisiunea că săptămâna viitoare în visteria clubului vor mai intra aproximativ 1 miliard și jumătate de lei vechi o sumă care acoperă anumite cheltuieli ale clubului și stabilizează din punct de vedere financiar bugetul echipei.

„Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a purtat anumite discuții cu mai mulți sponsori. Pot să vă spun că vor veni alături de echipă. O să vedeți că lucrurile se schimbă la club. Pentru început, unul dintre sponsori a acordat această sumă de 1 miliard și jumătate. Eu unul sunt alături de club. Voi susține fără probleme. Aștept acum rezultatele„, a spus Daniel Obadă.

Leu: „Toate cheltuielile de la acest club vor fi la vedere„

Pe de altă parte, președintele clubului Dunărea, Bogdan Leu s-a declarat foarte mulțumit de această veste. „Am avut azi o zi fericită (nr. ieri, 23 noiembrie). Băieții au câștigat un meci foarte important și unul dintre sponsori ne-a dat asigurări că ne susține în continuare. Pe lângă sprijinul financiar primit de la Consiliul Local și cel județean vom avea nevoie și de sponsori de oameni adevărați care vor să ajute această echipă. Vrem să facem performanță. Toate cheltuielile de la acest club vor fi la vedere. Vom afișa pe panoul din incinta stadionului fiecare leuț cheltuit de noi să vadă toată lumea. Sunt „, a spus Bogdan Leu.

Florin Brișan, directorul Condorul SA este noul vicepreședinte

Florin Brișan, director Condorul SA (foro ARENA)
Florin Brișan, director Condorul SA (foro ARENA)

Dunărea Călărași a avut un buget anul acesta de aproximativ 44 de miliarde de lei vechi, sumă primită de la Consiliul Județean, Primăria Călărași dar și de la diferiți sponsori. Unul dintre finanțatorii echipei este și Florin Brișan, directorul SC CONDORUL SA, noul vicepreședinte al clubului condus acum de Bogdan Leu. „Florin a fost și este alături de această echipă. El merită o funcție la acest club, una neremunerată. Am discutat cu el și a acceptat funcția de vicepreședinte. Mă bucur pentru el că a rămas în continuare alături de noi și ne sprijină„, a mai spus Bogdan Leu. Societatea Condorul SA este singurul concesionar Groupe Renault în județele Călărași și Ialomița, fiind și un importator distribuitor de piese de schimb Dacia originale.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.