Leu la pândă. Patru jucători, out de la Dunărea!

0
734

După dezastrul de la Chindia, meci pierdut de Dunărea cu 5- 0, noul președinte al AFC Dunărea, Bogdan Leu a „sfâșiat„ în carne vie. Patru jucători au părăsit clubul de pe malul Borcei iar lista nu se oprește aici.

„AFC Dunărea 2005 Călăraşi s-a despărţit la începutul acestei săptămâni de alţi doi jucători. Este vorba de atacantul, Denis Adrian Dobra şi mijlocaşul, Ovidiu Cosmin Popescu„, scrie site-ul oficial al clubului. Anunţul a fost făcut de preşedintele Bogdan Leu care a mai adăugat: “Am convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale cu Denis Dobra şi Ovidiu Popescu. Le mulţumim pentru colaborare şi le urez mult success în carieră”.
Cei doi jucători s-au transferat la Dunărea la începutul actualului sezon. În vârstă de 21 de ani pe care-I va împlini pe 31 decembrie, Dobra a sosit de la Delta Dobrogea Tulcea, marcând şi un gol pentru “galben-albaştri”. (1-0 în partida de acasă cu CS Afumaţi). Ovidiu Popescu, 23 de ani împliniţi pe 10 iunie, s-a transferat de la Sporting Roşiori.

Ceilalți doi fotbaliști care nu au mai vrut să joace la Dunărea sunt Bogdan Panait şi Daniel Barna. Bogdan Panait s-a transferat la Dunărea la începutul sezonului 2015-2016 iar Daniel Barna, la scurt timp de la startul actualei stagiuni. Ambii au evoluat în linia defensivă.

La capitolul: noi achiziții, Bogdan Leu, șeful grupării călărășene și-a făcut o listă cu înlocuitorii celor care nu mai vor să joace la Dunărea din retur. Nume sonore dar mai ales fotbaliști care vor să facă performanță și-au dat acordul în principiu să vină să-l ajute pe Adrian Mihalcea și să salveze Dunărea de la retrogradare. „Avem deja o listă cu viitorii jucători. Este și normal să întărim echipa pentru a ne îndeplini obiectivul. O să vedeți o altă echipă din retur„, a spus Leu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.