Fotbal / Liga 2 / Dunărea – Rm. Vâlcea 1 – 0 / Victoria „leilor„!

0
854

Dunărea a obținut astăzi o victorie importantă iar jucătorii au demonstrat, cel puțin pentru moment că au forța necesară să revină în acest sezon. Licu a marcat golul victoriei de 1 – 0 pentru Dunărea spre finalul jocului. 

Prima victorie pentru Bogdan Leu în calitate de președinte la Dunărea Călărași. Fotbaliștii au trecut peste eșecul de la Târgoviște și au înțeles că la Călărași se vrea cu adevărat performanță. Ei vor trebui să demonstreze în continuare că pot activa la acest club și după pauza de iarnă, din retur. O parte dintre ei au părăsit echipa dar vor fi înlocuiți.

Dunărea nu a strălucit astăzi dar a luat trei puncte vitale pentru salvarea de la retrogradare. Președintele clubului, Bogdan, a fost ca un leu în cușcă. Presiunea foarte mare era și pe el dar și pe cei care jucau pe teren și banca tehnică. Acest rezultat închide gura câtorva contestatari care nu prea îi dau șanse mari lui Bogdan Leu. Acesta este la început dar are un mare avantaj și anume susținerea președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Încă o dată Mihalcea s-a dovedit a fi foarte inspirat. În minutul 64 îl scoate pe Victor Petre și îl introduce pe Rafael Licu. Acesta a marcat golul victoriei cu două minute înainte de fluierul de final. Trebuie menționat și faptul că oaspeții au jucat în 10 după eliminarea lui Pîrvulescu. Etapa viitoare Dunărea se deplasează tocmai la Suceava, acolo unde trupa lui Mihalcea speră într-un alt rezultat favorabil pentru a se liniști de tot apele la Dunărea.

Iliuță a stat în tribună alături de suporteri

img_7939

Președintele C.J. Călărași, Vasile Iliuță a fost prezent la meciul câștigat de Dunărea cu scorul de 1 – 0. Domnia sa nu a vrut să stea la tribuna oficială acolo unde se aflau foștii conducători ai clubului, noul vicepreședinte, Florin Brișan, o parte din sponsorii echipei și alte oficialități locale și a ales să stea chiar în mijlocul suporterilor călărășeni aflați la tribună. Iliuță a stat de vorbă cu oamenii, a făcut fotografii și a comentat fazele de meci. Iliuță le-a dat asigurări celor prezenți că susține în continuare acest fenomen la Călărași și că în cel mai scurt timp vor veni mai mulți sponsori.

Leu – ca în cușcă

Bogdan Leu, președintele Dunării s-a agitat foarte mult pe margine. Acesta a strigat tot timpul la jucătorii săi dar și la arbitrii atunci când aceștia luau anumite decizii în defavoarea Dunării. Tensiunea lui Leu a crescut foarte tare spre finalul partidei când centralul a cerut 3 minute de prelungiri și s-a bucurat ca un copil la golul lui Rafael Licu alergând pe culoarul de la tribuna oficială. Bogdan Leu se află la prima experiență de președinte al unui club de fotbal și s-a bucurat ca un copil la golul lui Rafael Licu alergând pe culoarul de la tribuna oficială. „Este o victorie mare pentru noi. Băieții chiar merită felicitați. Am vorbit cu ei înainte de joc și le-am cerut să demonstreze că sunt cu adevărat fotbaliști. Merită o primă după acest meci„, a spus după meci Bogdan Leu.

 

Au evoluat echipele: 

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Ibrian, Sil. Matei, Bg. Şandru – V. Petre, Preoteasa, P. Radu, Zivanovic – Val. Balint, Kanda.
Rezerve: Gab. Popa – Licu, Bg. Danciu, Ciocâlteu, Al. Dincă, I. Tudor, Lucan.
Antrenor: Adrian Mihalcea.

CSM Rm. Vâlcea: Căbuz – Fl. Costea (cpt.), Fl. Pîrvu, Oct. Vasile. Cr. Munteanu, Piscanu, M. Dina, D. Dumitrescu, Buşu, D. Stana, Ct. Pîrvulescu.
Rezerve: Muţiu – Ad. Cârstea, Bg. Geantă, Mocanu, C-tin. Stoica, C. Cristea, I. Neag
Antrenor: Ionel Gane.

Arbitru: Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte); Asistenţi: Ionuţ Marius Bobe (Videle) şi Ionuţ Babadac (Alexandria).

Etapa a 18-a:
Luceafărul Oradea – FC Braşov 1-2
CS Afumaţi – CS Mioveni 1-2
UTA Bătrâna Doamnă – ACS Berceni nu s-a jucat
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Metalul Reşiţa 3-2
Juventus Bucureşti – Dacia Unirea Brăila 1-0
Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava 3-0
Dunărea Călăraşi – CSM Râmnicu Vâlcea 1-0
Unirea Tărlungeni – Chindia Târgovişte 1-1
ASU Politehnica Timişoara – CS Baloteşti 4-1
FC Academica Clinceni – Şoimii Pâncota nu s-a jucat

Etapa a 19-a:
Sâmbătă, 26 Noiembrie
CS Baloteşti – FC Academica Clinceni 11:00
ACS Berceni – ASU Politehnica Timişoara 11:00
CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni 11:00
Dacia Unirea Brăila – Olimpia Satu Mare 11:00
Metalul Reşiţa – Juventus Bucureşti 11:00
CS Mioveni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 11:00
Şoimii Pâncota – Luceafărul Oradea 11:00
Foresta Suceava – Dunărea Călăraşi 12:00
Duminică, 27 Noiembrie
Chindia Târgovişte – UTA Bătrâna Doamnă 11:00
Luni, 28 Noiembrie
FC Braşov – CS Afumaţi 18:00

img_7889_800x533 img_7895_800x533 img_7900_800x533 img_7905_800x533 img_7933_800x533 img_7936_800x533 img_7943_800x533 img_7949_800x533

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.