Futsal / Liga 1 / Echipa lui Șotârcă a urcat pe podium!

0
543

Echipa de futsal a clubului Dunărea Călărași a urcat pe locul 3 după victoria obținută sâmbătă, 19 noiembrie, în sala „Ion C. Neagu„ în fața celor de la Spicul Sf. Gheorghe, scor 6 – 1. Pentru călărășeni au marcat: Costi Dumitru 2 goluri, Doru Rotaru, Gabriel Șerban (Zena), Robert Vârlan și antrenorul-jucător Marian Șotârcă.

Trupa lui Marian Șotârcă s-a apropiat la un punct de liderul Ligii 1 la futsal, Autobergamo Deva și confirmă parcursul parcursul foarte bun din acest sezon. Dunărea a reușit să obțină două victorii la scor. În runda a 11-a, formația de pe malul Borcei a învins CSMS Iași cu 5 – 0 iar acum a venit rândul celor de la Spicom să piardă cu 1 – 6 în fața Dunării.

Șoty & Co. fac treabă bună la futsal. Echipa este una unită, ambițioasă și muncitoare pe suprafața de joc. Dunărea a pierdut nemeritat anumite partide pe care cu puțină șansă le-ar fi trecut cu brio. Rezultatele dovedesc încă o dată că echipa de futsal are gânduri mari sezonul acesta. Etapa viitoare, a 13-a Dunărea se deplasează la Timișoara pentru a întâlni Informatica.

Rezultate și clasament / Liga 1 / Futsal
Rezultate și clasament / Liga 1 / Futsal

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.