Cristian George Sefer, candidatul PMP Călărași pentru Camera Deputaților

0
431

„Propunerea organizației locale a Partidului Mişcarea Populară de a candida la Camera Deputaților mă onorează și mă obligă în același timp. În primul rând știu și accept că mandatul de reprezentant al județului Călărași în Camera Deputaților nu  va  fi unul ușor. Cunosc județul Călărași încă dinainte de a fi deputat și din păcate acesta nu a fost reprezentat și susținut așa cum ar fi meritat și avut dreptul. Județul Călărași va avea în mine și în colegii mei o voce care se va auzi la București.” – Deputat, Cristian George Sefer.

Mediu și Agricultura

Deteriorările ecologice reprezintă una dintre principalele priorități ale Comisiei Europene, țările membre ale Uniunii Europene beneficiind de fonduri substanțiale pentru dezvoltarea de politici responsabile pentru protejarea mediului.

România se confruntă în fiecare an cu pericolul  inundațiilor, gospodării întregi și terenuri agricole fiind afectate uneori ireversibil, cetățenii din zonele cu riscuri trăind într-o stare de teamă permanentă vă apele le pot  distruge agoniseala de-o viață.

Regularizările masive de râuri, cu asigurarea simultană a apei necesare practicării agriculturii, trebuie să constituie o prioritate națională. Asemenea lucrări antrenează sume  foarte mari, sunt de lungă durată, dar creează și numeroase locuri de muncă. În acest sens, România a obținut în 2013, prin negocierile cu Comisia Europeană, ca TVA-ul să fie eligibil  la cheltuielile din fondurile europene, fapt care simplifică  și reduce efortul părții române, iar sumele reprezentând TVA-ul merg astfel în bugetul de stat.

Canalul Dunăre – București, util atât  în agricultură cât și ca infrastructură de transport, este o prioritate națională.  În același timp, trebuie să fie reluate și lucrările la Canalul Siret – Bărăgan, care poate iriga 500.000 ha de teren agricol.

Tăierile de păduri trebuie reduse la limite raționale și controlate foarte strict, corupția din silvicultură  și traficul cu certificate  de mediu trebuie  să înceteze odată  pentru totdeauna.

Partidul Mișcarea Populară va  promova politici pentru ameliorarea calităţii aerului, garantarea apei de calitate și continuarea eforturilor pentru o gestiune optimă  a deșeurilor.

De asemenea, Partidul Mișcarea Populară pledează pentru reducerea emisiilor  de gaze cu efect de seră  în condițiile definite de strategiile Comisiei Europene.

Cristian George Sefer, candidat PMP Călărași pentru Camera Deputaților

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.