Deputatul Valeriu Steriu a divorțat și de Călărași, dar și de soție!

0
1197

Cu siguranță vă aduceți aminte de Valeriu Steriu, cel care s-a ”luptat” la alegerile parlamentare din 2012 pentru unul dintre Colegii, cu călărășeanul Vasile Iliuță. Deși ”lupta” în alegerile de atunci a fost una foarte strânsă între cei doi candidați, până la urmă amândoi au devenit, în egală măsură, deputați de Călărași. Doar că, așa cum era de așteptat, după ce a mai vizitat Călărașiul de câteva ori, ulterior ca șef pe la UNPR-ul lui Gabriel Oprea, Valeriu Steriu ne-a părăsit definitiv alegând să conducă filiala PMP București. Așadar, deputatul ales pe listele de la Călărași ”a băgat divorț” de județul care l-a trimis în Parlamentul României și, așa cum scriu ziarele centrale, Valeriu ar fi divorțat în urmă cu ceva timp și de soție.

Fostul sef al UNPR, care conduce acum filiala PMP Bucuresti s-a decis să pună capăt căsniciei cu o diplomată de succes, care lucrează la Los Angeles. Valeriu Steriu a mărturisit însă că nu este gelos pe Ethan Hawke, un celebru actor de la Hollywood cu care soția lui s-a afișat în ultima perioadă pe Facebook, titrează presa centrală. Valeriu Steriu a intentat procesul de divorț într-o căsnicie care nu a rezistat decât șapte ani. De mai bine de un an, soția lui, Simona, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde este consilier economic la consulatul nostru din Los Angeles. Politicianul de 51 de ani susține că relația dintre ei s-a răcit din pricina distanței foarte mari dintre ei și că promovarea soției în diplomație nu a fost cea mai fericită soluție pentru trănicia familiei.

 “Este frumoasă, este deșteaptă, dar fiecare e pe direcția lui. Eu sunt pasionat politic, ea e deja mult mai atrasă de partea ce se poate genera pentru România de acolo. În aproape un an și jumătate, ne-am văzut doar de două sau de trei ori câte o săptămână, fiecare cu alte priorități. Fiecare își vede de ritmul și de viața lui”, a spus Steriu.

Fost consilier prezidențial pe vremea când șeful statului era Traian Băsescu, devenit șef al filialei PMP București după ce a acceptat absorbția UNPR-ului la șefia căruia a fost după debarcarea lui Gabriel Oprea, Valeriu Steriu jură că nu gelozia l-a împins la divorț. Nu este invidios nici măcar pe celebrul actor american Ethan Hawke, alături de care doamna Steriu s-a afișat în public. De altfel, ea îi mulțumea starului pentru că susține comunitatea românilor din Statele Unite.

Valeriu și Simona Steriu au împreuna două apartamente în București, un spațiu comercial și o colecție de ceasuri în valoare de 20 de mii de euro. Mai au multe credite și nici un euro în bancă. Soții Steriu au trei copii dar din căsătorii anterioare așa că instanța nu va trebui să decidă nici custodii, nici pensii alimentare. Politicianul vrea ca Simona să nu mai poarte după despărţirea oficială numele de familie, Steriu.

simona-steriu

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 10 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.