Futsal / Șoty & Co. au venit cu o victorie de la Cluj!

0
179

În runda a 10-a a Ligii 1 la Futsal, formația pregătită de Marian Șotârcă s-a impus la Cluj în fața celor de la CFF, scor 2 – 0.

Ambele goluri au fost reuşite în repriza secundă de M. Plugaru 31) și R. Radu (33). Antrenorul – jucător, Marian Şotârcă spune că obiectivul echipei a fost îndeplinit. Aflată pe 4 după victoria surprinzătoare a celor de la FK Odorheiu Secuiesc în fieful campioanei, City us Tg. Mureş, scor 5-9, Dunărea se pregăteşte pentru duelul cu CSM Politehnica Iaşi, programat luni, 14 noiembrie în Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călăraşi de la ora 19.30 de minute.

„Obiectivul nostru a fost doar victoria. Chiar le-am transmis băieţilor toată săptămâna, cu riscul de a pierde din spectacolul jocului că din meciul ăsta nu mă interesează decât victoria. Adică obiectivul este să câştigăm, indiferent dacă jucăm bine sau prost. Obiectivul era cele 3 puncte! Nu ne puteam permite să le pierdem. Într-adevăr a fost o lipsă de concentrare, o lipsă de atitudine agresivă din partea noastră dar ăsta a fost obiectivul principal, cele 3 puncte, aşa că în rest totul a fost bine„, a declarat Marian Șotârcă pebtru site-ul clubului Dunărea Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.