Consilierul Buzea îi arată pisica primarului Drăgulin dar nu vede bârna din ochiul lui

0
628
Romeo Buzea, consilier local

„Nimeni nu este mai presus de Lege„, asta vrea să spună consilierul municipal, Romeo Buzea. Acesta i-a cerut socoteală primarului Dan Drăgulin, în ultima ședință publică, faptul că nu a dus la îndeplinire o hotărâre a Consiliului Local legată de „Organizarea și desfășurarea Zilelor Municipiului Călărași„. 

Romeo Buzea a mers mai departe și prin adresa formulată pe 30.10.2016, către Instituția Prefectului-Județului Călărași aduce la cunoștință că: „am solicitat să justifice din punct de vedere legal, refuzul de a duce la îndeplinire HC. 111/24.08.2016, prin care a fost aprobată și bugetată organizarea Zilelor Municipiului Călărași„. Conform art. 60 din Legea 215/2001, spune că Primarul trebuie să execute hotărârile Consiliului Local.

Romeo Buzea a fost ales Consilier Local din partea PDS, formațiune politică condusă la Călărași de fostul Primar, Nicolae Dragu. Buzea a mai ocupat astfel de funcții chiar și prin 2008 când făcea parte dintr-o altă formațiune politică de la acea vreme, PSD, perioadă în care a reușit să-și achiziționeze și un loc de casă în zona Parcului Dumbrava. Buzea și-a ridicat o adevărată vilă, amplasată chiar la intrarea în celebrul cartier de locuințe din Parc, lângă sediul Fundației Județene pentru Tineret, Călărași.

Buzea, părtaș la un mega abuz: „furt de energie„!

În urmă cu aproximativ o lună, a fost emis un O.P. (ordin de plată) către Primăria Călărași cu o sumă enormă referitoare la consumul de energie de la căsuțele și vilele din cartierul Dumbrava. În acest moment, pe masa polițiștilor călărășeni, se află deja un dosar de „furt de energie electrică„ în care toți locuitorii, inclusiv consilierul Romeo Buzea sunt așteptați să vină cu răspunsuri concludente. Unde au plătit, dacă au plătit curentul electric, cine i-a legat la panoul electric fără acordul organelor în drept și cine plătește despăgubirile de miliarde pentru care Primăria le-a plătit curentul „șmecherilor„ din Cartierul Dumbrava, ani de zile? Buzea, tu știi ceva?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − eleven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.