Interviu / Valeriu Petrescu: „Chiar și cu modificări masive în lot, rezultatele sunt mulțumitoare„

0
957
Valeriu Petrescu, antrenor Înainte Modelu

Înainte Modelu este o echipă care și-a schimbat aproape întreg lotul de jucători în pauza de vară dar care a știut cum să facă aceste transferuri. Antrenorul lor, Valeriu Petrescu a format un grup unit care are rezultate bune în Liga a 3-a, Seria a 2-a. Modelenii au reușit chiar rezultatul etapei trecute după ce au învins Arsenal Malu cu scorul de 14-1 și în acest moment echipa se află pe locul 6 în clasament cu 13 puncte. Într-un interviu acordat ziarului Ediția, Valeriu Petrescu vorbește despre planurile de viitor ale echipei sale. 

Ești mulțumit de rezultatele obținute până acum? 

Valeriu Petrescu: „Ținând cont că în vară am adus 11 jucători noi, cred că până în acest moment lucrurile sunt spre bine. S-a cunoscut lipsa de experiență a unora dintre ei, dar ușor ușor ne-am acomodat din mers și acum după etapa a 9-a rezultatele sunt bune ținând cont de linia de clasament cu 3 victorii, 4 egaluri și două înfrângeri. Am marcat multe goluri (29) dar am și primit (18), unele dintre ele datorită unor greșeli de arbitraj. Avem un lot de jucători foarte tânăr, 12 dintre ei sunt sub 21 și am avut două înfrângeri cu Metaloglobus și Viitorul II, două echipe destul de bune„.

Care a fost cel mai bun meci? 

„Cred că jocul cu Dinamo II, ținând cont și de ceea ce s-a întâmplat cu Gnohere care a adus la Modelu toate televiziunile am reușit să revenim de la 0 – 2 la 4-3. Un meci foarte bun am făcut și la Tunari dar acolo eu spun că am fost neîndreptățiți de brigada de arbitrii și cu Astra 2„.

Favorite la câștigarea seriei? 

„Sunt câteva echipe foarte bune și aici mă refer la Metaloglobus, Viitorul II, Popești Leordeni dar să nu uităm nici Slobozia, Dinamo II, Tulcea sau Tunari. Cred că lupta se va da între primele echipe mai sus menționate„.

Cine sprijină echipa?

„Consiliul Local Modelu, Consiliul Județean Călărași și anumite firme din zona localității Modelu„. Le mulțumim tuturor celor care sprijină echipa și le transmitem că nu-i vom dezamăgi„.

Transferuri pe viitor?

„Avem un lot cu jucători de perspectivă cu care cred că putem ajunge la obiectivele propuse. Nu ne interesează decât jucătorii născuți în 1998 și probabil și mai mici. Merg la jocurile importante, urmăresc jucători tineri chiar și din campionatul județean. Din păcate sunt puțini jucători călărășeni dar să știți că și în fotbalul nostru județean sunt fotbaliști buni care activează la echipe cu pretenții„.

Dacă ai avea vreo ofertă…?

„Nu se pune problema asta acum. Sunt antrenor profesionist și sunt sub contract cu ACS Înaintea Modelu unde mă simt foarte bine. Am sprijinul tuturor celor din conducere„.

img_8600

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.