Fotbal / Liga 2 / Dunărea și-a depus listele de candidați pentru Liga a 3-a!

0
1234
Dunărea - Poli 2 - 3

Am înfrânt! Dunărea a mai pierdut un meci important din acest sezon și Moș Crăciun a anunțat că nu mai vine cu cadouri la jucători în această iarnă. Suporterii i-au cerut încă o dată demisia lui Adrian Mihalcea și i-au scandat numele lui Ionel Ganea. Dunărea a fost învinsă de o echipă aflată la retrogradare, în runda a 14-a jucată azi la Călărași.

Călărășenii au început bine meciul și în minutul 4 Mircea Ștefan le dădea speranțe mari celor prezenți pe stadionul Ion Comșa din Călărași. 1 – 0 la pauză și Dunărea părea că se află în formă. Nu știm cum și-a motivat jucătorii la vestiare în pauza de meci Mihalcea dar cert este că echipa a jucat altceva. Imediat la reluare, Poli egalează situația pe tabela de marcaj prin Alexandru Birău, scor 1 – 1, min. 51. Surpriza și mai mare vine în minutul 55. Arbitrul de centru dictează lovitură de la 11 metri iar Dan Constantinescu își duce echipa în avantaj. Călărășenii nu renunță la luptă și Bogdan Șandru, probabil cel mai bun jucător al gazdelor, egalează în minutul 57, 2 – 2.

Finalul a fost alert. Ambele formații au avut ocazii dar până la urmă cei care au introdus balonul în poartă au fost oaspeții în minutele de prelungire 90+3 prin Alex Bădăuță, scor final 2 – 3!

După meci, suporterii Dunării s-au adunat în fața micro-hotelului și i-au scandat din nou demisia lui Mihalcea. Du-te Mihalcea, du-te Mihalcea, lasă-ne!” sau „Mihalcea, du-te la sapă! Du-te la sapă… Mihalcea du-te la sapă!„, au fost doar câteva din scandările celor nemulțumiți. Etapa următoare călărășenii se vor deplasa la CS Balotești. În acest moment, Dunărea se află la 3 puncte de retrogradare.

Au evoluat echipele: 

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Bg. Panait, Şandru, D. Barna – P. Radu, Zivanovic – Licu, Bg. Danciu, Val. Balint – M. Ştefan.
Rezerve: Gab. Popa – Sil. Matei, Ov. Popescu, Dobra, V. Petre, Al. Dincă, Ciocâlteu
Antrenor: Adrian Mihalcea.

ASU Poli: Gkakos – Motreanu, Cr. Gălan (cpt.), Bilia, Taub – Măd. Stancu – Birău, Mărgărit, D. Constantinescu, Ghinescu – Bădăuţă.
Rezerve: Al. Mitrea – Şt. Blănaru, Giuricici, Ţugui, Dănăricu, P. Niţă, Stefanovici
Antrenor: Sorin Brîndescu.

Arbitru: Cătălin Marian Pană; Asistenţi: Mihăiţă Necula şi Dragoş Baluna (toţi din Bucureşti).

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + seventeen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.