ADVERTORIAL / Avantaje și dezavantaje pariuri offline vs online

0
385

Te-ai întrebat vreodată care sunt avantajele și dezavantajele pariurilor offline și ale celor online? Cu siguranță da! Concurența dintre cele două tipuri de agenții a luat amploare în ultima vreme, iar argumente solide în favoarea sau contra acestora sunt destule. În acest articol află care sunt punctele forte și cele slabe atunci când vorbim despre parierea în mediul offline vs. online.

Avantajele și dezavantajele pariurilor offline!

Mulți dintre pariori preferă încă să parieze direct în agențiile de stradale. Motivele care susțin acest tip de pariu sunt destule, dar există și destule dezavantaje. În lista următoare te invităm să consulți argumentele pro și contra pariurilor offline.

AVANTAJE

Plata impozitelor – Atunci când joci la pariuri offline, scapi de grija impozitelor. Acestea sunt oprite automat în momentul în care îți ridici câștigul și ești scutit de drumul la ANAF pe care trebuie să-l faci în cazul pariurilor online.
Ridicarea câștigurilor – La agențiile de cartier îți poți ridica eventualele câștiguri la doar câteva zeci de minute de la momentul în care biletul tău a fost declarat câștigător.
Siguranța datelor și a tranzacțiilor – Dacă nu ești familiarizat cu mediul online sau nu ai încredere în tranzacțiile bănești prin intermediul acestuia, atunci casele de pariuri offline sunt mai potrivite pentru tine. Pentru a-ți ridica câștigul va trebui doar să declari numele și CNP-ul.
Cotele – Teoretic, agențiile de pariuri offline modifică mai greu cotele și astfel se poate profita de o eventuală situație favorabilă.
Bonusuri – Casele de pariuri stradale oferă anumite bonusuri pentru biletele ce au pariuri multiple. Cu cât ai mai multe evenimente pe un bilet, cu atât bonusul este mai mare. Însă această practică este mai mult o capcană, deoarece șansele ca un bilet cu multe evenimente să fie câștigător sunt destul de mici.

DEZAVANTAJE

Taxele – Atunci când pariezi offline, îți va fi oprită o taxă în valoare de 5% din miză și 1% din câștig.
Programul agențiilor de cartier – Un dezavantaj major, deoarece ești limitat de programul agențiilor de pariuri offline care, de cele mai multe ori, nu se coordonează cu programul unei persoane care muncește/studiază până târziu.
Greșelile făcute de operatori – De câte ori nu te-ai confruntat cu acest lucru? Se întâmplă ca operatorii agențiilor de pariuri stradale să greșească pronosticurile, iar tu să observi greșeala abia acasă, fiind prea târziu. Imaginează-ți să pierzi biletul din cauza unei astfel de greșeli!
Riscul de a nu putea paria – Există multe situații pentru care nu poți să pariezi într-un anumit moment într-o agenție offline. Printre cele mai comune exemple enumerăm: lipsa curentului electric, sosirea târzie în agenție, cozi interminabile sau lipsa internetului.
Oferta de pariere live – În cazul caselor de pariuri offline, ofertele pentru pariurile în timp real sunt destul de slabe. Pe lângă acest aspect, să nu mai vorbim de timpul îndelungat până la plasarea biletului, așa cum bine știi, când joci live fiecare secundă contează!

Avantajele și dezavantajele pariurilor online!

Pros and cons comparison on hand
Pros and cons comparison on hand

Din punctul nostru de vedere, pariurile online reprezintă metoda prezentului și a viitorului, deoarece acest mod de pariere are foarte multe avantaje.

AVANTAJE

Poți să pariezi de oriunde – Acesta este cel mai mare avantaj al pariurilor online. Atâta timp cât ai acces la internet, și cine nu are în aceste zile, poți paria de absolut oriunde (de la job, de acasă, de la facultate, din concediu) și de pe orice dispozitiv care se poate conecta la internet (laptop, computer, telefon, tabletă ș.a.).
Nu ai un program – Atunci când joci la pariuri în mediul online nu ești supus vreunui program. Poți paria 24 din 24, 7 zile din 7, totul depinde de tine!
Parierea în timp real – Absolut toate casele de pariuri online îți oferă posibilitatea de a paria live la orice oră din zi și din noapte. Cele mai bune case de pariuri îți vor oferi constant cel puțin câte un eveniment pe care vei putea miza în timp real. Chiar mai mult de atât, poți paria live de pe dispozitivul mobil pe un eveniment la care participi ca spectator!
Bonusurile – Casele de pariuri online oferă o varietate largă de bonusuri. Acestea sunt de multe feluri: de bun venit, bonusuri pentru diferite partide, pachete promoționale, freebet-uri și așa mai departe. Te poți bucura de aceste cadouri oferite de casele de pariuri online atunci când îți deschizi un cont cu depunere sau chiar și după, lucru ce nu are cum să se întâmple în cazul în care pariezi offline.
Posibilitatea de a închide pariul – Tot mai multe case de pariuri online oferă această super-funcție. În momentul în care ai jucat un pronostic, dar meciul nu se desfășoară în direcția așteptată de tine, poți să închizi pariul fără a pierde toată suma mizată. De asemenea, dacă pariul are șanse mari de reușită îl poți închide înainte de a se fi terminat evenimentele și să te bucuri de un câștig mai mic, dar sigur!
Ofertele de pariere – Casele de pariuri online îți vor oferi întotdeauna o ofertă de pariere mult mai bogată față de agențiile stradale, acesta fiind un avantaj major.

DEZAVANTAJE

Ridicarea câștigurilor – Timpul de retragere a banilor din contul de pariuri online este unul destul de ridicat, iar banii vor ajunge în contul tău în circa 3-5 zile lucrătoare. Însă dacă folosești portofelul online Skrill și deții un card de la aceștia, în maxim 24 de ore banii îți vor intra în cont: https://www.skrill.com/ro/prepaid-mastercard/.
Tentația de a paria în timp real – Mulți pariori pierd bani deoarece pariază live foarte des. Însă așa cum bine știi, un parior trebuie să aibă o strategie de care să se țină și să dea dovadă de autocontrol!
Trebuie să mai știi că multe dintre agenții dețin atât unități stradale, cât și site-uri de unde poți paria online, una dintre acestea este Stanleybet despre care poți citi accesând următorul link: https://pariurix.com/atentie-inainte-de-a-paria-online-stanleybet-citeste-aici.html.
Acestea ar fi printre cele mai importante avantaje și dezavantaje ale pariurilor offline și online, desigur, argumentele pro și contra celor două sunt mai multe, însă îți sugerăm să te informezi despre acestea accesând site-ul celei mai mari comunități de pariori din țara noastră, acolo vei putea citi experiențele multor pariori.

Conțínutul acestui articol este proprietatea și responsabilitatea Delight Solutions SRL.
Logic Copy Center SRL, în calitate de dezvoltator, sau Edition Media Press SRL, în calitate de editor, nu pot fi trase la răspundere pentru eventualele prejudicii aduse de acest conținut.