Roxana Natalia Pațurcă – candidat PSD locul 1 Senat: ”Sunt onorată pentru încrederea ce mi s-a acordat”

0
876

Așa cum am informat deja cititorii noștri în cursul zilei de azi, lista de candidați votată în Cex PSD Călărași și validată în cursul acestei după amiezi de conducerea centrală a social democraților pentru locul 1 Senat a fost aleasă să candideze Roxana Natalia Pațurcă, locul secund fiind nominalizat fostul viceprimar, Marius Dulce. Și dacă pe Roxana Pațurcă au susținut-o primarii călărășeni, primind în același timp și girul de la București pentru Senat, în schimb pe prima poziție la Camera Deputaților a apărut numele parlamentarului Eugen Nicolicea, fost membru UNPR, acualmente PSD, iar poziția a doua a fost nominalizat Iulian Iacomi.

Consecventă, dar și foarte ambițioasă în tot ceea ce a întreprins la nivelul PSD Călărași, prin nominalizarea sa în fruntea listei de candidați pentru Senatul României, Roxana Natalia Pațurcă a demonstrat că poate păstra unită o echipă tânără a social democraților călărășeni, dar mai cu seamă va continua proiectul de susținere a județului început de regretatul Dan Eugen Cristodor. Cu susținerea primarilor călărășeni, dar și privită cu mult interes, în eventualitatea unui guvern PSD, ca un viitor senator din generația nouă a județului, Roxana Pațurcă va avea un cuvânt de spus în atragerea de fonduri și investiții pentru județul nostru.

”Sunt destul de emoționată în acest moment, vă imaginați ce înseamnă pentru ca la vârsta mea să pot fi nominalizată și susținută pentru o asemenea candidatură. Nu pot decât să fiu onorată pentru încrederea ce mi s-a acordat. Acest lucru înseamnă că, prin numirea mea, a unei femei ca și candidat pe prima poziție la Senat, am câștigat încrederea și aprecierea colegilor, atât din organizația de la Călărași, cât și de la centru. Prin această nominalizare ne-a fost recunoscută munca desfășurată de noi pentru ca organizația PSD de la Călărași să fie una puternică și care să reprezinte electoratul de stânga din această zonă.

Trebuie să luptăm, să ne mobilizăm pentru a avea un scor mai mare decât cel înregistrat la locale. Le mulțumesc colegilor, tuturor celor ce m-au susținut pentru această nominalizară și, de asemenea, sunt onorată că de la București am avut susținerea necesară”, a declarat pentru www.editia.ro, Roxana Natalia Pațurcă.

De altfel, Roxana Pațurcă a demonstrat de nenumărate ori că, deși la început de carieră, își merită locul în politica locală, acțiunile întreprinse alături de echipa sa în cadrul partidului, fiind urmărite cu interes de comunitatea în care își desfășoară activitatea. Politician de stânga, nu de puține ori, avându-l alături pe președintele Dan Eugen Cristodor și echipa sa, a demarat o serie de proiecte prin care a sprijinit familii cu probleme sociale.

Ca și un preambul a ceea ce s-a întâmplat în cursul zilei de azi, prin nominalizarea Roxanei Pațurcă pentru prima poziție la Senat, n-am putea să nu remarcăm cuvintele mobilizatoare postate într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, imediat după greaua pierdere suferită de PSD Călărași, prin plecarea la cele veșnice la doar 42 de ani a președintelui Organizației PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor:

”Dragii mei, Roxana Natalia Pațurcă e un om puternic! Dan Cristodor e omul care mi-a dat încredere că putem fi umani și că dragostea de oameni trebuie sa ți-o asumi cu responsabilitate! Azi, mi-am luat „Rămas bun!” , de la un lider, coleg, frate! Dar, am resposabilități! Pentru Daniel! Pentru ce a iubit el! Eu, îmi asum! Și nu mă dezic! Te voi iubi mereu și voi lupta pentru idealurile noastre! De azi, Bebe nu îmi scrie…nu mă sună…dar, știu ce vrea, merg înainte!”

Chiar dacă nu a spus-o încă în public, cu siguranță în sufletul ei, Roxana Pațurcă s-a gândit că de acolo de sus, prietenul și colegul Bebe Crisodor a zâmbit și i-a urat baftă într-o carieră ce urmează a fi una de succes, ca o continuare, cum spuneam, a proiectelor inițiate de fostul președinte al PSD Călărași.

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.