Fotbal / Liga a 4-a / Meci presărat cu multe goluri la Vîlcelele și… jangale la ceaun

0
925

Spicul Vîlcelele nu a avut nicio șansă, pe teren în fața celor de la Borcea în partida contând pentru runda a 10-a din Liga a 4-a. Formația „patronată„, antrenată, reprezentată și manageriată de edilul Aniel Nedelcu, a câștigat fără drept de apel în fața „timoratei„ echipe din Vîlcelele, scor 4 – 1.

Ambele formații au avut și „suporteri de lux„ La meci au fost prezenți actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță dar și candidatul PNL Călărași la Senat, Răducu Filipescu.

Trupa lui Marius Păun nu s-a făcut de râs în fața propriilor suporteri. Primarul din Vîlcelele, Nelu Tatu preconiza această înfrângere usturătoare să-i spunem noi și le-a pregătit o mică surpriză suporterilor după meci. Câteva ceaune pline ochi cu pulpe de pui și un grătar înțesat bine cu o cărniță de miel, i-au făcut pe susținătorii din Vîlcelele să uite repede de meciul pierdut de echipa lor.

În continuare, lider în Liga a 4-a cu 28 de puncte rămâne Dunărea Ciocănești, echipă care a trecut în deplasare de Steaua Radovanu, 5 – 3, pe locul 2 se află Borcea cu 25 de puncte și Venus la 24.

Caseta tehnică:

Agricola Borcea: Bratu – Dinu, Chiru, Stângă, Ilie – Tărăbășeanu, Niculai, Ungureanu – Șerban M. – Gheorghe, Novac. Rezerve: Ene, Popescu, Florea. Antrenor: Stănică Șerban.

Spicul Vâlcelele: Nuțu – Măciucă, Bidirean, Țuțuianu, Caragea – Marin, M. Petre, E. Petre, Paraschiv – Prunari, Tudor. Rezerve: A. Măciucă – Zulbie, Dan, Dicu, Gheorghe, Zamfirescu. Antrenor: Păun Marius.

Arbitru: Daniel Ionuț, asistenți: Cătălin Ioniță, Alin Mogodici. Observator: Costel Stan. 

Mrcatori: Borcea: Min. 2 – Neculai / 9, Chiru / 26 Șerban / 71 Novac. Vîlcelele: Min 89 Paraschiv.

img_7700img_7711

img_7716 img_7725

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.