Futsal / Meci tare, azi la Polivalentă! Șotârcă: „Debutul bun de sezon a adus și mai mulți spectatori la meciurile noastre„

0
330
Marian Șotârcă - Antrenor-jucător Dunărea Călărași / futsal

Echipa de futsal a clubului Dunărea Călărași, susține astăzi un meci interesant în sala „Ion C. Neagu„ de la Călărași. De la ora 18:00, trupa pregătită de Marian Șotârcă întâlnește United Galați, una dintre cele mai bune echipe ale Ligii 1 la futsal.

Tehnicianul călărășenilor, Marian Șotârcă mizează și pe un număr mare de spectatori, călărășenii fiind mari iubitori de futsal. „Debutul bun de sezon a adus și mai mulți spectatori la meciurile noastre. Așa va fi, sper, și la meciul cu United Galați. Vreau să facem uitat eșecul din ultima rundă, 2-5 la Odorhei. A fost o partidă în care nu am jucat rău, dar greșelile individuale au făcut diferența. Obiectivul nostru e prezența în play-off”, a mai spus Marian Șotârcă

„Ne așteaptă un meci greu”, a declarat, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul Dunării. Tehnicianul spune că „mereu am avut probleme cu United, o echipă bătăioasă, ambițioasă, care în ultima vreme a fost mai mereu acolo sus în clasament”.

Dunărea se află pe locul 6 în clasament cu un debut destul de bun în noul sezon la un punct de locul 2 ocupat acum de vizitatorii de astăzi.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.