Viorel Ivanciu: „Când n-o să mai avem fotbal, handbal și futsal, poate o să regretați că ați scris aceste articole„

0
322

Viceprimarul orașului Călărași, Viorel Ivanciu, unul dintre coordonatorii echipei de pe malul Borcei, a dat vina pe presă că echipa lui Mihalcea merge prost în campionat și nu are rezultate.

„Când n-o să mai avem fotbal, handbal și futsal, poate o să regretați că ați scris aceste articole … sau poate nu. Cu siguranță nu știți decât să distrugeți. Să construiți este foarte greu. Și voi și cei care sunt plătiți să facă rău… dar și cei care ar trebui să susțină activitatea sportivă. Să vă asumați toate aceste acțiuni. Călărășenii adevărați vă vor judeca. Felicitări jucătorilor și antrenorilor pentru determinarea și atitudinea din jocul de astăzi, având în vedere că unii fac tot posibilul ca echipa să piardă, rezultatul este bun„, a scris viceprimarul Viorel Ivanciu pe facebook.

Ivanciu este cel mai important coordonator al echipei călărășene. Datorită domniei sale, a celor care au făcut parte din echipa sa, echipa locală a ajuns în Liga a 2-a, anul trecut după 20 de ani de absență. Viorel Ivanciu este omul care a fost mereu alături de această echipă, a pus bazele unui complex demn de o performanță notabilă. Ivanciu este un om gospodar, un iubitor al sportului, datorită lui avem la Călărași echipă în Liga a 2-a și în prima Ligă la futsal. Este și normal ca domnia sa să fie supărat, chiar și pe presa locală în aceste momente, „parțial„ dificile pentru echipa călărășeană.

Prin comentariul pe care l-a postat pe facebook, Viorel Ivanciu se adresează și celor care conduc acest oraș și județ. Oamenilor politici.

Ceea ce trebuie menționat, este faptul că presa a fost mereu alături de echipă, chiar și când aceasta avea rezultate mai slabe dar acum nu ne putem minți opinia publică, un public spectator la o „piesă de treatru„ pe care unii o înțeleg, alții mai puțin. Reacțiile fanilor clubului sunt vehemente. Suporterii îi cer demisia lui Mihalcea. Presa nu a făcut-o până acum, chiar dacă am tras câteva semnale. Presa l-a susținut pe Mihalcea și îl susține în continuare, dar nu poate scrie anumite aberații atunci când echipa a ajuns acum la -5!

De fiecare dată când lucrurile merg prost la Călărași, în sport, cineva trebuie să fie vinovat. Conducerea clubului ar trebui să facă o analiză clară la ceea ce se întâmplă la Dunărea. Nu presa. Nu au jucat ziariștii pe teren și nu ziariștii le spun celor din conducere ce să facă și cum să facă la echipă ca lucrurile să meargă, cât de cât bine.

În condițiile de față, ziarul nostru își rezervă dreptul de a nu publica anumite articole care „ar denigra„ activitatea clubului. Ziarul Ediția susține performanța călărășeană, dar atunci când este cazul, cum a fost și la handbal sau la futsal, am punctat de fiecare dată anumite nereguli. Strict pe probleme de sport! Nu am intrat în detalii și nu am aruncat cu „piatra„ către vinovați. Normal și de drept, acum când echipa merge spre retrogradare, cineva din cadrul clubului să-și asume acest semi-eșec, să-i „potolească„ pe acei suporteri despre care se tot vorbea, cu anumite declarații.

Viorel Ivanciu are tot dreptul să ne critice, chiar și pe noi. Oricine este liber să spună ce vrea, dar în asemenea condiții nu credem că este fair-play. Sportul călărășean are perioade bune și mai puțin bune. Atunci când lucrurile merg bine, toată lumea își arogă meritele, dar atunci când merg prost, se caută vinovați dar nimeni nu are curajul să iasă în față și să spună lucrurilor pe nume.

Iată mai jos, câteva comentarii ale suporterilor, ale celor care contribuie la această echipă, plătind taxe și impozite la Călărași în bugetul local:

Belu Florian Este mai bine in liga a treia încă 20 de ani.Au trecut alegerile locale! 

Vali Fasolaru Demisia cand ai venit la dunarea ai gasit o echipa forte buna si acum ai distruso demisia !!!
Burlacu Madalin Demisia amaratule .
Cristian Prepelita Când ai de gand sa-ti dai demisia?
Marian Stirbu DEMISIA. LASNEEEE LASANEEE LASANEEE
Eugen Pletea DEMISIA BOULE!!! Ai gasit o super echipa cand ai venit la Calarasi si ai reusit in 9 luni de cand esti aici sa o distrugi. Esti o catastrofa de antrenor. Nu ti-e clar? DEMISIA de urgenta, ca altfel, ne ducem in C.
Camarad Opțional Sper într-o victorie.
Eugen Pletea Sunt cam sceptic in ceace priveste o victorie cu Clinceniul, atata timp cat avem ca antrenor, un semidoct, in persoana lui „Taranu”.
Adrian Lupu Pînă în prezent cam toate au fost dificile pentru voi.
Popescu Marian Mihalcea nu isi da demisia, asteapta sa fie demis pentru ca eminentele cenusii de C.Stefan , Ivanciu &Co au facut in asa fel contractul incat este aproape imposibil ca Mihalcea sa fie demis, pentru ca are clauza foarte mare.
Popescu Marian Decat iar in liga 3, domnule Ivanciu mai bine puneti lacatul, nu are rost sa ne mai chinuim.Cu banii care se cheltuiesc mai bine investim in centrul de copii si juniori si o luam de la 0 nu cu mercenari din astia fara caracter si valoare
Moise Gabriel Bine punctat domnule Popescu dar de ce sa nu se piarda banii in noroaile ligii a 3 si sa se investeasca in copii si juniori ?Cine poate raspunde?Stie cineva de la Dunarea ce rezultate are profesorul Ticu cu juniorii E si D?A venit cineva cu o bomboana la acesti copii care se bat de la egal cu cele mai bune echipe din tara la cele mai tari turnee?E mai bine sa investim intr-o echipa care nu mai aduce nici 30 dr suporteri la stadion?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.