PSD / Ion Samoilă, consilierul care a împrumutat SC Aldis SRL, candidează la deputați!

0
727
Ion Samoilă, PSD Călărași

Ion Samoilă este vicepreședinte al PSD Călărași și a fost ales de Comitetul Executiv al acestei formațiuni politice, pe un loc eligibil (121 sufragii) să reprezinte județul Călărași la alegerile Parlamentare din 11 decembrie de anul acesta pe lista candidaților la Camera Deputaților.

Ales pentru a doua oară consecutiv consilier județean din partea PSD Călărași, Ion Samoilă pare un personaj destul de retras, asta la prima vedere. Cu toate acestea, Samoilă este cel care ia deciziile acum în cadrul PSD Călărași chiar dacă, funcția de președinte este ocupată în continuare de Dan Cristodor.

Samoilă pare, cel puțin așa reiese din datele înscrise în declarația sa de avere, mai mult decât atât, acesta este unul dintre puținii călărășeni care și-a permis să împrumute firma SC Aldis SRL cu suma de 1 miliard de lei vechi, sumă pe care nu știm dacă societatea a returnat-o consilierului pesedist. Ceea ce ni s-ar părea curios este faptul că Alina Naghi, patroana Aldis, a fost „prăduită„ acum câteva săptămâni de menajera sa, cu suma de 500.000 de lei, bani pe care îi avea în casă, cash, dar cu toate astea Alina preferă în continuare să știe că are de returnat un miliard lui Samoilă. Acest lucru ar suspiciona faptul că acest miliard există încă la firma Aldis? Să mai punctăm și faptul că SC Aldis SRL, a avut un rulaj pe 2015 de 50 de milioane de euro.

Despre viitorul candidat la parlamentare am mai aflat că acesta controlează două firme importante din Călărași, abonate de-a lungul timpului la banul public, SC Vesacon SRL și Termostal SRL. SC Vesacon SRL, este o societate care se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale cu doar… 2 angajați! Această firmă a lucrat, ani buni, asta ca să fim modești, la celebra clădire în care se află acum Liceul „Barbu Știrbei„, deschis după aproape 20 de ani.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.