Teatru / Cumpără bilete pentru Pinocchio

0
348
Afis pinocchio Calarasi

În sala „Brabu Știrbei„ de la Călărași va avea loc teatrul pentru copii „Pinocchio” care se va juca în data de 05 octombrie 2016 de la orele 09:30 și 11:00 și care face parte din Stagiunea teatrală de toamnă pentru copii Călărași 2016.

Cine este Pinocchio? În Pinocchio ni se povesteşte, la început, despre Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orăşel italian, care găseşte într-o bună zi o buturugă năzdrăvană, din care ciopleşte o păpuşă de lemn pe care o botează Pinocchio. Aşa începe povestea lui Pinocchio, o păpuşă de lemn, care trece printr-o mulţime de peripeţii, din care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător. Drept recompensă, „Zâna cea Bună” îl va transforma într-un băieţel adevărat. Povestea lui Pinocchio a devenit extreme de iubită de copii din întreaga lume, a fost tradusă în zeci de limbi, a cunoscut adaptări făcute de scriitori celebri cum ar fi Alexei Tolstoi şi numeroase ecranizări, mai ales de desene animate.

Biletele se găsesc la Centrul Cultural Județean Călărași, categoria I-10 lei, categoria – II-5 lei, de luni până vineri între orele 09:00 și 15:00.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + eight =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.