Vasile Iliuță: ”Am decis să completăm tichetele de masă, legal, pentru asistente și infirmiere”

0
1658

Prezent în conferință de presă, ce are loc la sediul Consiliului Județean Călărași, președintele Vasile Iliuță a declarat că s-a luat decizia ca instituția pe care o conduce să poată veni cu o sumă în completare, în mod legal, în ceea ce privește acordarea tichetelor de masă pentru asistentele și infirmierele din spitalul județean.

”Am decis să putem să completăm tichetele de masă, legal, pentru asistente și infiermiere. Noi facem o corecție și le vom da acest drept”, a declarat președintele CJ Călărași.

Tot cu referire la situația în care se află Spitalul Județean de Urgență Călărași, Vasile Iliuță a spus că unitatea se confruntă cu mari probleme financiare:

”Spitalul are probleme financiare, se plătește din urmă  suma de 1 milion de RON. Până la final de an vor fi arierate și aceste datorii se vor acoperi. Unele costuri s-au mai achitat, au fost și fonduri blocate însă, consiliul județean va rezolva această problemă”, a afirmat Vasile Iliuță, adăugând și faptul că până cel târziu vineri, 30 septembrie a.c., farmacia spitalului trebuie aprovizionată cu medicamentele necesare.

”Firmele au termen să aprovizioneze farmacia spitalului”, a spus răspicat președintele CJ Călărași.

În cadrul acelelași întâlniri cu presa s-a adus în discuție și starea în care se află de ani buni clădirea Prefecturii Călărași. Cu privire la acest aspect, președintele Vasile Iliuță a venit cu lămuriri:

”S-a rezolvat problema prefecturii. Este în patrimoniul municipiului Călărași. Noi vom face un proiect de hotărâre pentru cei 21 de mii de mp, pentru ca lucrările să fie demarate și vrem să preluăm clădirea prefecturii pentru a o reabilita”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.