Iliuță a gustat mâncarea de la Spitalul din Călărași. Bucătăresele au primit șorțul!

0
1368
Vasile Iliuță, la cantina spitalului Județean Călărași / (foto Argument)

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a susținut astăzi, în biroul său din sediul CJ, o conferință de presă. La finalul întâlnirii cu presa locală, Iliuță le-a propus jurnaliștilor să facă o vizită inopinată la Spitalul Județean Călărași, mai exact la cantina spitalului. Pentru că multă lume s-a plâns de faptul că mâncarea de la spital nu e bună sau că e prea puțină, Iliuță a vrut să verifice acest lucru fiind însoțit și de o „gașcă„ de jurnaliști.

Managerul Spitalului Județean, Camelia Ghiveciu nu a avut nicio „emoție„ în ciuda apariției surprinzătoare a lui Iliuță, în schimb, bucătăresele au fost foarte surprinse de faptul că un președinte de C.J. le-a vizitat locul de muncă. „Ce să facem? Ne descurcăm așa cum putem. Suntem puține, dar facem mâncare bună!„, a spus o persoană din cadrul spitalului. Ca să fie convins că mâncarea este bună, Vasile Iliuță a avut „curajul„ și chiar a gustat o tocană (fără sare) ca la spital. „Frige!„, a afirmat Iliuță, spunând că mâncarea este una foarte bună.

La finalul întâlnirii surprinzătoare, Iliuță s-a declarat mulțumit de modul în care s-au prezentat angajații spitalului în urma acestui „mini-control„ dar și de mâncarea preparată pentru bolnavii din această instituție.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.