- Publicitate -
Acasă Local Ziua Municipiului Călărași a fost anulată. Drăgulin vrea ca bugetul alocat acestui...

Ziua Municipiului Călărași a fost anulată. Drăgulin vrea ca bugetul alocat acestui eveniment să ajungă… pe străzi!

1
1286

În perioada 1-2 octombrie 2016 este planificată desfășurarea evenimentului ocazionat de sărbatorirea Zilei Municipiului Călărași – 421 de ani de atestare documentară. În acest context, programul activităților implică operatori economici locali și din țară, elevi, cadre didactice, sportivi și antrenori, persoane fizice și instituții publice, informează Biroul de presă al Primăriei Călărași.

Conform aceleași surse, punerea în aplicare a evenimentului în structura planificată și la nivelul calitativ al activităților de acest gen organizate până acum de Primăria Municipiului Călărași apare, la acest moment, ca imposibilă, având ca efect anularea lui. Reprezentanții instituției menționează faptul că decizia anulării evenimentelor nu a fost una ușoară, însă ea a fost adoptată de către conducerea Primăriei Municipiului Călărași în urma unei analize pertinente a tuturor cauzelor.

”Vreau, în primul rând, să asigur călărășenii că decizia anulării acestui eveniment a fost luată în urma unei analize obiective și corecte pe care am făcut-o împreună cu colegii mei din primărie și că ea a avut la bază motive întemeiate, care au legătură cu cerințele calitative pe care acest eveniment trebuia să le aibă. În proxima ședință a Consiliului Local Călărași voi veni cu propunerea realocării bugetului destinat organizării Zilelelor Municipiului Călărași către investiții în infrastructura stradală. Colegii noștri din Consiliul Local pot veni, bineînțeles, cu propuneri în acest sens care vor fi dezbătute și asupra cărora sunt convins că se va lua cea mai bună decizie,”, a declarat primarul municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin.

- Publicitate -

Potrivit informațiilor noastre, suma ce ar fi fost alocată anul acesta, pentru organizarea Zilei Municipiului Călărași, s-ar ridica la 400.000 lei.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.