S-au terminat controalele la AFC și AHC Dunărea! Vezi aici ce nereguli s-au găsit!

0
709
Răspunsul CJ Călărași referitor la controalele efectuate de AFC și AHC.

La începutul lunii iulie 2016, anumite direcții aflate în subordinea Consiliului Județean Călărași dar și reprezentanți ai Curții de Conturi, au efectuat mai multe controale în cadrul celor două structuri sportive, AFC Dunărea și AHC Dunărea Călărași la compartimentele financiar-contabil.

Ziarul Ediția a formulat o solicitare în baza Legii 544, pentru a afla mai multe informații, oficial despre cele două controale efectuate la cluburile călărășene. În ultima vreme, s-a speculat faptul că s-ar fi cheltuit nejustificat anumite sume de bani din visteria celor două structuri sportive, atât la fotbal cât și la handbal iar actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și-a dorit mai multă transparență în cheltuirea banilor publici. Se știe faptul că atât AFC Dunărea cât și gruparea de handbal primesc foarte mulți bani de la bugetul local.

Consiliul Județean Călărași ne-a transmis un răspuns referitor la controalele efectuate luna trecută, în care specifică faptul că: „nu s-au întocmit note de control asupra celor în cauză„. „Referitor la solicitarea dvs. vă transmitem că la nivelul CJ Călărași au fost efectuate verificări interne care nu au fost conspectate într-un act de control. Menționăm că în urma controlului efectuat de Curtea de Conturi Călărași în data de 5.08.2016, nu s-au întocmit note de control asupra celor în cauză„, se arată în răspunsul oficial al CJ Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.