Filaj la 12 noaptea de „Ziua comunei Vîlcelele„!

0
597

UPDATE: După publicarea articolului, am primit un comunicat din partea IPJ Călărași destul de sec: „(…) Astfel, în seara de 10/11 septembrie 2016, poliţiştii rutieri au fost prezenţi în trafic, pe drumurile publice de pe raza judeţului, constatând un număr de 7 infracţiuni la regimul rutier pentru care au fost întocmite dosare penale în acest sens„(…).

Data de 10 septembrie 2016 a fost una de neuitat pentru persoanele care au participat la manifestările desfășurate în comuna Vîlcelele, județul Călărași. „Ziua fermierului călărășean„ și „Ziua comunei Vîlcelele„, au fost două evenimente la care a participat multă lume, personalități publice locale, politicieni etc.

După petrecere și voie bună, cei care au consumat băuturi alcoolice și s-au urcat la volan, au avut parte de o… surpriză. Nu! Nu au fost declarați „Cetățeni de Onoare„ ai comunei Vîlcelele de edilul Nelu Tatu, ci au fost puși să sufle în fiolă. La ieșirea din satul Floroaica, în jurul orei 23.30, un echipaj al Poliției Rutiere, Călărași a luat la „puricat„ toate mașinile care intrau și ieșeau pe acea arteră de drum. Partea interesantă a fost că, echipajul stătea cumva la pândă, fără prea multe semnale luminescente, punând în pericol în primul rând viața lor, dar și a participanților în trafic. Pentru a afla mai multe informații despre această acțiune, filaj, am solicitat mai multe informații purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași

Cert este că echipajul avea o misiune clară, credem noi. Aceea de a preveni eventualele accidente rutiere pe care ar fi putut să le provoace acei oameni inconștienți care, după un șpriț bun la Vîlcelele s-ar fi urcat „mangă„ la volan.

Interesant ar fi dacă la fiecare sărbătoare ar exista câte un astfel de echipaj. Nu s-a întâmplat acest lucru la Borcea, la Chirnogi, la Jegălia, la Modelu sau prin alte localități de „Zilele Comunelor„. Ciudat. Tocmai la Vîlcelele?

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − seven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.