Adrian Mihalcea: „Echilibrul meciului s-a rupt la acel cartonaş roşu„

0
761
Adrian Mihalcea

Dunărea Călărași a pierdut duelul cu „Stegarii„, scor 0 – 3 în cadrul rundei a 4-a! „Spartanii„ lui Mihalcea au avut o evoluție bună până în minutul 53 atunci când Dunărea a rămas în 10 după eliminarea lui Valentin Balint.

Echipa de pe malul Borcei a ratat cea mai mare ocazie în minutul 29 când Licu a luftat din 8 metri, trecând pe lângă deschiderea scorului. În partea secundă s-a rupt meciul atunci când centralul Denis Haidiner i-a arătat pentru a doua oară cartonașul galben în acest meci atacantului Balint de la Dunărea, acesta fiind ușor eliminat de pe teren în urma unui fault. „Stegarii„ și-au făcut de cap și au învins categoric Dunărea cu 3 – 0.

Acest rezultat, nu reflectă foarte bine evoluția echipei călărășene. Am putea spune că acesta este nivelul trupei construită de Adi Mihalcea dar după 4 etape e greu să ne facem o imagine. Ce-i drept, „țăranul„ nici nu prea are soluții pe banca de rezerve. Este bine acum că pentru Dunărea urmează un meci relativ ușor cu Șoimii Pâncota, acest lucru „salvând„ într-o oarecare măsură deciziile conducerii în privința antrenorului.

Mihalcea este nemulțumit de arbitrajul meciului. Pe bună dreptate. Deciziile centralului s-au văzut și la televizor. „Spartanul„ călărășean a declarat după meciul de la Brașov că arbitrul a greșit când i-a lăsat echipa în 10 dar trage un semnal de alarmă și mai spune că echipa locală se află în zona nisipurilor mișcătoare.

„Echilibrul meciului s-a rupt la acel cartonaş roşu. Am încercat să punem presiune, să egalăm, dar am arătat ca o echipă mică, care a jucat cu teamă. Cât timp am fost 11 contra 11, noi am dominat jocul. De arbitraj ce pot spune. Când un mijlocaş de-al meu primeşte un cot în faţă, iar arbitrul nu dă nici măcar cartonaş galben, aşa şi eu pot spune că Vali Balint nu merita al doilea cartonaş galben. Asta, aşa dacă vrei să arbitrezi cu aceeaşi unitate de măsură. Totuşi, nu arbitrul ne-a pierdut astăzi meciul, dar a rupt echilibrul. Sincer, nu aş vrea să jignesc Braşovul, dar am văzut o echipă modestă în exprimare, chiar dacă au jucători de valoare cum poate nu au echipe din subsolul Ligii 1. Şi încă ceva, aş vrea şi eu să joc în superioritate numerică şi să beneficiez de două penaltiuri, aşa cum a avut Braşovul în două meciuri din acest start de sezon. Au trecut patru etape şi noi suntem mai aproape de retrogradare. Este o diferenţă enormă faţă de ce a fost sezonul trecut. Au plecat destui jucători, au venit alţii, nu avem omogenitate… Se întâmplă ceva, poate unii nu au valoare, alţii sunt în urmă cu pregătirea fizică. Totuşi, eu nu dezarmez. Cu Ţălnar a fost întâlnire plăcută, mi-aş fi dorit tare mult să fiu eu cel bucuros la finalul meciului. Din păcate pentru mine, el a câştigat…“, a spus Mihalcea.

Au evoluat echipele:

FC Brașov: Fl. Iacob – Vagner (H. Popa ’83), I. Şerban, Poverlovici (cpt.)(Istrati ’61), Ct. Stan – P. Iacob – L. Manole, I. Popa – Şt. Grigorie (Vl. Munteanu ’74), Fl. Răsdan – Sburlea
Rezerve neutilizate: K. Ignat – D. Ciobanu, R. Răducan, Săftescu.
Antrenor: Cornel Ţălnar.

Dunărea Călărași: C. Lungu – Ţenea, Bg. Panait (cpt.), D. Barna, Sil. Ilie – P. Radu (Mareş ’66), Ciocâlteu (M. Ştefan ’69) – Ibrian, Kanda, Licu (Dincă ’74) – Val. Balint
Rezerve neutilizate: Gab. Popa – Sil. Matei, Ov. Popescu, V. Petre.
Antrenor: Adrian Mihalcea.
Eliminat: Val. Balint ’53 (cumul de cartonaşe galbene)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 12 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.