Vasile Iliuță: „Am fost informat că Spitalul Județean de Urgență Călărași a fost acreditat„

0
1183

La începutul acestui an, Spitalul de Urgenţă din Călăraşi, a fost declasat din cauza lipsei medicilor, unitatea medicală ajungând de la nivelul trei de competenţă, la nivelul patru. În acest context, medicii rămaşi nu mai au voie să facă operaţii complexe, iar bugetul a fost diminuat cu 10 procente.

Zilele acestea, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a anunțat faptul că Spitalul din Călărași a fost acreditat în urma unui ordin emis de Președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate. Un rol important în acest caz se pare că l-a avut și noul Director Medical, Conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică.

Astăzi (nr ieri) am fost informat că Spitalul Județean de Urgență Călărași a fost acreditat, emițându-se în acest sens un Ordin al Președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate.
Obținerea acestui rezultat este rezultatul muncii în echipă și de aceea îi felicit și le mulțumesc tuturor salariaților Spitalului Județean de Urgență Călărași, medici, asistenți medicali, personal TESA și oricare alți lucrători. Acreditarea spitalului nostru este dovada că există resursa necesară pentru îmbunătățirea activității acestuia, spre beneficiul călărășenilor care au nevoie de servicii medicale spitalicești.
Încă o dată le mulțumesc tuturor salariaților spitalului pentru eforturile pe care le fac în fiecare zi și urez succes echipei manageriale pentru realizarea tuturor obiectivelor propuse!
Îi asigur pe toți călărășenii de întregul meu sprijin pentru rezolvarea într-un termen cât mai scurt a cât mai multor probleme cu care se confruntă spitalele călărășene și pacienții acestora„.

Potrivit legii, spitalele care nu obţin acreditare nu vor mai putea funcţiona, întrucât casele de sănătate nu vor mai încheia contracte cu aceste unităţi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.