Comuna Vâlcelele se pregătește de sărbătoare!

0
669
Nelu Tatu, primarul comunei Vîlcelele

„Ziua comunei Vâlcelele”, dar şi cea de-a 10-a ediţie a „Zilei fermierului călărăşean”, sunt două sărbători pentru care edilul Nelu Tatu, consilierii și fermierii din zonă se pregătesc de zor! Manifestările vor avea loc sâmbătă, 10 septembrie 2016.

Pentru organizarea acestor evenimente mă bazez în mare parte pe sponsorizările venite din partea fermierilor din localitatea noastră. Avem alocată şi o sumă de bani din bugetul local pentru desfăşurarea acestor activtăţi, dar nu este foarte mare. Prezentatorul acestei sărbători este Ratcu Ştefan de la Antena Satelor. Împreună cu acesta am făcut un program şi ne-am gândit la nişte artiști renumiţi ai folclorului românesc, care ne pot onora la acest eveniment, cum ar fi Maria Ciobanu, familia Dolănescu, Fuego, dar şi alţii . Aceştia vor încânta cu siguranță oamenii din comună, dar şi pe invitații din celelalte localități ale județului ce vor participa la sărbătoarea noastră . Nu va lipsi nici celebrul foc de artificii”,  a declarat Nelu Tatu, primarul comunei Vâlcelele.

program

Pentru a organiza aceste evenimente ca la carte, Nelu Tatu s-a gândit că cel mai bine ar fi să găsească și parteneri pe măsură. Astfel, Antena Satelor, Consorţiul de Extensie şi Dezvoltare Vîlcelele, IPSO, PROSOL, sunt firmele ce se alătură acestei manifestări, prilej cu care vor fi amenjate stand-uri în care își vor prezenta produsele.

Încă de la numirea în această funcție, mi-am dorit să continui această tradiţie. În momentul de faţă, pregătirile sunt în toi. Am amenajat o scenă în parcul central din comună, unde artiștii ce ne vor onora cu prezența vor încânta publicul prezent cu melodiile lor. De asemenea, suntem în parteneriat cu Radio Antena Satelor, iar Ochestra Radio România ne va acompania pe tot parcursul desfăşurării evenimentelor. Cred că este o premieră faptul că Orchestra Radio vine în comuna Vîlcelele, iar pentru mine este o mare bucurie”, a mai spus primarul comunei Vîlcelele, Nelu Tatu.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.