Nicolae Dragu și Vasile Nedelcu au fost degradați!

0
1675
Nicolae Dragu

După o analiză efectuată de către comisia constituită prin ordin al ministrului Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu, pentru verificarea modului de acordare a gradelor și înaintare în grad a ofițerilor în rezervă din M.Ap.N, s-a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor în rezervă pentru cazurile din anii 2011 și 2012, în care nu au fost îndeplinite condițiile prevăzute de Legea 80/1995, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Astfel, fostul primar al municipiului Călărași, Nicolae Dragu rămâne fără epoleți, fiind degradat de la gradul de colonel la cel de maior. Pe lista celor care și-au pierdut gradele militare îl găsim și pe Vasile Nedelcu, fost senator de Călărași, fost director al DSV și fost membru de partid al UNPR Călărași. Nedelcu a rămas la gradul de locotenent asta după ce fusese inițial înaintat la locotenent-colonel.

Chiar și în aceste cazuri, o comisie a M.Ap.N. încă verifică faptul cum anumite persoane politice au obținut totuși aceste grade militare în condiții suspecte și foarte ușor având în vedere condițiile prevăzute de Lege.

Listă grade militare

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.