Trei echipe din Bulgaria și-au anunțat prezența la “Hestia Junior’s Cup„!

0
458

“Hestia Junior’s Cup„, prima ediție a unui turneu dedicat fotbalului juvenil va avea loc în perioada 1-4 septembrie la Călărași. Până în acest moment și-au anunțat prezența mai multe echipe din țară, foarte cunoscute. Academia „Gheorghe Hagi„, Farul Constanța sau Stars Brăila vor participa la „Turneul campionilor de mâine„. Pe lângă aceste echipe și Unirea Slobozia și-a anunțat prezența. Această echipă va participa la o singură categorie e vârstă, generația 2007.

Cel mai important aspect este faptul că “Hestia Junior’s Cup„va avea statutul de turneu Internațional și asta pentru că, spun organizatorii vom vedea la lucru trei echipe din Bulgaria. Formații din Dobrici, Silistra și PFK Ludogoreț Razgrad au trimis deja confirmarea la acest turneu.

Pe 1 septembrie, a.c. va avea loc conferința de presă unde se vor prezenta echipele participante iar meciurile se vor disputa oficial în zilele de 2-3 și 4 septembrie, aceasta fiind ultima zi pentru premierea echipelor a celui mai bun jucător și portar.

Complexul hotelier „Hestia„ desfășoară acest turneu în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași.

HESTIA 1

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.