Iliuță: „Vă sunt aproape, sunt lângă sportul călărășean, vă susțin„

0
479
Vasile Iliuță (în centru)

Vasile Iliuță, noul președinte al Consiliului Județean Călărași, a fost prezent la întâlnirea care a avut loc la începutul acestei săptămâni cu fotbaliștii din cadrul AFC Dunărea 2005 Călărași susținând printre altele că instituția pe care o conduce va continua să finanțeze sportul călărășean, activitate la care să participle cât mai multi copii și tineri din județ.

“„Vreau să investim bani în Călărași, vreau să investim bani în sportul călărășean dar să fie cât mai mulți, preponderent, copiii Călărașiului. Îmi doresc acest lucru. Vreau pentru călărășeni să fac cel mai mare bine pe care și l-au dorit și am speranța că putem face noi astăzi cei care conducem Călărașiul„, a spus Iliuță.

Președintele C.J. Călărași i-a felicitat pe jucătorii care în sezonul trecut au scris istorie reușind cea mai bună performanță de la înființarea clubului și până în prezent. „“Avem nevoie pentru echipa mare, de performanță! E nevoie de oameni, să vină și fotbaliști profesioniști să ne ajute ca să ne menținem într-o ierarhie superioară. Felicit echipa de seniori pentru ce a realizat. Ne-ați făcut cunoscuți, ați făcut performanță, ați făcut jocuri minunate, ne-ați bucurat! Nu s-a putut promovarea, continuăm și sper că împreună dacă ați făcut o echipă omogenă, puternică, să câștigăm anul care vine. Vă sunt aproape, sunt lângă sportul călărășean, vă susțin și aș vrea să văd cât mai mulți călărășeni în sportul local. Mult succes în anul competițional care urmează!„, a încheiat Iliuță

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.