Amical / Unirea Slobozia – Dunărea Călărași 1 – 2

0
558

La întoarcerea din cantonamentul de la Ciuta, Dunarea Calarasi a facut vineri dimineata o escala de câteva ore la Slobozia pentru un amical cu echipa locala, Unirea.
Adrian Mihalcea a început cu formula de baza dominând în buna parte prima repriza. Nou – venitul, Denis Dobra a deschis scorul marcând pentru Dunarea în minutul 28. Diferenta s-a marit peste 5 minute când B. Kanda a transformat impecabil o lovitura de la 11 metri (min. 33).
În repriza a doua, partida s-a mai echilibrat, Unirea fiind mult mai prezenta în jumatatea noastra. C. Toma a redus din diferenta înscriind pentru 1-2 în minutul 57.
În partea a doua, Mihalcea a facut nu mai putin de 7 schimbari fiind introdusi în teren o serie de tineri jucatori.
Dunarea s-a impus finalmente cu 2-1 si cel mai probabil pâna la ora startului noului sezon al ligii a 2-a (sâmbata, 6 august) va mai disputa cel putin un amical.
Unirea Slobozia – Dunarea Calarasi 1-2 (0-2)
Au marcat:
C. Toma (57) / Dobra (28), B. Kanda (33 – 11 metri)
Dunarea: C. Lungu (75 St. Paun) – I. Tenea (61 B. Stancu), B. Panait (cpt) (53 M. Codreanu), B. Sandru, S. Ilie (61 Mihut) – B. Danciu (61 D. Gheorghe), Ov. Popescu (61 Al. Dinca), S. Matei, B. Kanda – Rafa Licu (53 V. Petre) – D. Dobra.
Antrenor: Adrian Mihalcea.
N-au jucat: G. Popa – V. Alexandru.

Sursa:afcdunarea-calarasi.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.