La Dor Mărunt se lucrează! Și după campania electorală…

0
767

Dacă prin alte primării, aleșii au plecat, imediat după alegerile din iunie, într-un bine meritat concediu de odihnă, la Dor Mărunt se lucrează de zor. Primarul Ion Iacomi nu se dezminte nici de această dată și, așa cum îl știm, gospodar de seamă și responsabil cu viața comunității, s-a apucat de treabă. Și asta, după alegeri, nu numai înainte, așa cum ar fi crezut unii răutăcioși. Astfel, zilele acestea edilul comunei Dor Mărunt și echipa sa au demarat lucrările pentru asfaltarea străzilor.

”Am demarat lucrările pentru asfaltarea străzilor. Lucrăm acum pe strada Morilor – una dintre cele mai circulate străzi din Dor Mărunt”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul Ion Iacomi.

De altfel, inițiativa sa și a echipei responsabilă cu imaginea este de lăudat și, de ce nu, de copiat și pentru alte administrații din județ, pentru că doar așa oamenii vor vedea cu ochii lor ceea ce se face pentru ei. Cu o singură condiție: să se facă!

Postările de pe rețeaua de socializare  cu imagini din timpul lucrărilor ce se execută în această perioadă la Dor Mărunt nu au rămas fără ecou și au strâns peste 400 de like-uri, dar și foarte multe comentarii pozitive la adresa activității primarului Ion Iacomi.

Iată câteva dintre ele:

”Felicitări si mult spor!; Așteptăm si pe Str Sudului!; Felicitări domnul primar, cu timpul le rezolvați pe toate; Felicitări ! Vă aşteptăm şi pe Strada Radu Vodă; Mulțumesc frumos că faci strada mea cu asfalt; Și pe str nufărului cand?nu pot pune o rufa la uscat ca o iau plina de praf; Nu îmi vine să cred !!!; Poate asfaltați și Str. Mioriței. Mulțumim anticipat; Pe strada Calugareni, așteptam!; Bravo, felicitări Primarului! Așa mai merge .. La mai mult .. Dar sa fie treabă nemțească Dl Primar!; PE str Prunilor măcar piatra și tăierea salcâmilor DIN centul drumului, am vorbit cu vicele actual de mult că vine cineva… așteptăm venirea! de becul PE stilp nu mai VB; Super asteptam ca lucrarile sa ajunga si pe str. Zorilor spor la treaba; Suces domnul primar! Vă așteptăm şi pe str Agricultorilor…”

Este drept că dintr-o asemenea postură nu poți mulțumi pe toată lumea și, ca de fiecare dată, oamenii mai vin și cu sesizări la adresa administrației locale, cum ar fi acest comentariu:

”Nu vă supărați dar în Dâlga când aveți de gând să schimbați ceva? Din câte știu nu sunteți primar doar la Dor-Marunt!”.

Noi suntem convinși că edilul Ion Iacomi îi va răspunde într-un fel persoanei care a făcut această remarcă și că va demonstra în timp că este primar și la Dâlga. Până atunci însă,  a venit o explicație din partea altui cetățean din Dor Mărunt care a replicat:

”Bun așa, a revenit lumea la sentimente mai bune… sunt curios acum dl primar, pentru ce faceți asta deoarece campania a cam trecut…oare ce mai zic acum acele persoane care ziceau ca faceți DOAR ÎN CAMPANIE? Cat despre cei care spun ca nu sunteți primar doar în Dor Marunt îmi pare rău pentru cei care v-au votat, dar când ne aducem aminte de INDEPENDENCE DAY unde ați pierduta Dâlga, Modelu, Pelinu… oare de ce au pretenții acum? Toată stima și felicitări!”

costi și iacomi dor marint 2

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.