Polițistul Marian Neagu a murit cu zile. Un medic de la Oltenița a refuzat să-l trimită cu o ambulanță la București

0
34014
foto facebook

Un caz cutremurător s-a petrecut în data de 19 iulie la Spitalul Municipal Oltenița. Șeful Secției 3 Poliție Rurală Curcani, Marian Neagu, a murit cu zile, asta după ce șefa secției ATI i-a refuzat transportul acestuia la Institutul Clinic Fundeni din Capitală cu o ambulanță.

Marian Neagu s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului din Oltenița în ziua de 19 iulie iar medicii de acolo i-au spus că are un „atac de panică„ și nu au fost de acord cu transferul pacientului la un alt spital. Într-un târziu, Marian Neagu a ajuns la I.C. Fundeni din București cu mașina socrului său dar din păcate acesta a decedat în urma, se pare, a unui infarct miocardic.

Colegii polițistului au rămas fără cuvinte la aflarea veștii cutremurătoare și au postat pe facebook mai multe mesaje de condoleanțe familiei greu încercate. În urma acestui incident neplăcut s-a deschis un dosar penal pentru a se stabili cauza decesului lui Marian Neagu la doar 36 de ani și tată a doi copii.

Reprezentanții spitalului din Oltenița nu au dat nicio declarație referitoare la acest caz și ne-a solicitat să facem „o cerere în scris„ pentru a afla mai multe amănunte.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.