„Am pretenții mari de la noul președinte!„

0
790
foto: jurnalul de calarasi

Directorul ziarului EDIȚIA, Elena Mitache și-a spus punctul de vedere referitor la „celebrul„ chioșc amplasat prost în acest moment în curtea Spitalului de Urgență Călărași.

„.. oare o fi existat și vreo ”înțelegere la plic” pe vremea când a fost dată autorizația? Hopaaaaaa!!! Apropo, mai știe cineva cât și cine a luat ”bonificațiile” de la construirea PIC-ului? Parcă erau aceleași personaje…zic! Nu de alta, dar n-am ales cu o clădirea care stă degeaba pe un teren al municipiului sau al cui naiba o mai fi! Eheeeeeei!

Și aș mai întreba cât din miliardul cu care a fost ”cadorisit” pușcăriașul Iosif Armaș a ajuns și prin alte buzunare? Nu de alta, dar Fabrica de zahăr s-a dus de mult și ea!

Aoleoooo, cu așa ”sfătuitori”, nu știu cât și cum vor evolua lucrurile. Am pretenții mari de la noul președinte!

Cred că dacă se forța puțin, Iliuță ar fi putut să convingă singur proprietarul chioșcului să se mute! Adică, să fii în stare să faci afaceri de miliarde, să aduci bani europeni pe la Vâlcelele, să creezi locuri de muncă, să te ”bați” cu politicieni care nu te voiau în calea lor, să ajungi deputat convingând atâția oameni să te voteze, să convingi consilierii județeni să te susțină la președinția CJ, să…să…să… Și să te împiedici de ”un ciot”, pardon de un chioșc, pe care să-l rezolve Dragu, nu pot să cred! Părerea mea, fără supărare!„

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.