VIDEO / Patru copii și mama lor dorm pe trotuarul de la gară, chiar sub geamul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași!

0
1348

UPDATE: Copii și mama lor au fost duși de cei de la Protecția Copilului Călărași la Centrul Maternal din parcul Dumbrava pentru îngrijiri.

O femeie și patru copii de diferite vârste au fost găsiți în această dimineață, dormind pe trotuarul din apropierea Gării Călărași. Mai grav este faptul că mama și cei patru copii dormeau pe jos chiar lângă sediul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași! Oamenii legii ar fi trebuit să anunțe organele abilitate dar nu s-a întâmplat așa. Nici la sosirea celor de la Protecția Copilului Călărași, lucrătorii MAI n-au sinchisit să iasă măcar din biroul lor.

Chemate la fața locului de reporterii ziarului EDIȚIA, autoritățile locale au aflat că mama celor patru copii a fost bătută și gonită de soțul de acasă. Femeia a declarat că s-ar fi dus la poliție să spună ce i s-a întâmplat și că de acolo a fost ”sfătuită”  să se întoarcă acasă.

Știind ce pățește dacă se întoarce în căminul conjugal, aceasta a preferat să rămână cu copii în stradă, unde, probabil, s-a simțit mai în siguranță decât lângă bărbatul violent. Femeia a declarat că locuiește în cartierul ”2 Moldoveni”. „Ne bate soțul când se îmbată, face scandal. Am vrut să plec la sora mea de la București dar nu am mai prins trenul și am rămas aici în gară„, povestește mama celor 4 copii.

copii

VIDEO / Patru copii și mama lor dorm pe trotuarul de la gară!

POLITIA TF

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.