Directorul medical, Laurențiu Belușică, a început reforma în Spitalul Județean Călărași!

0
3062

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași îl prezenta în urmă cu două săptămâni, în cadrul unei conferințe de presă, pe noul Director Medical al Spitalului Județean Călărași, Conf. Unv. Dr. Laurențiu Belușică. „Prioritatea mea cea mai mare o reprezintă Spitalul Județean din Călărași„, spunea Iliuță la câteva zile de la numirea sa în fotoliului de „șef„ al C.J. Călărași. Medic primar chirurg, conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Laurențiu Belușică și-a început „campania„ de reformare a „sistemului„ medical din Călărași.

Laurențiu Belușică a anunțat deja faptul că la S.J. Călărași vor fi scoase la concurs anumite posturi libere pentru asistenții medicali, infirmiere și brancardieri.

„Oferta de angajare a medicilor in Spitalul Județean Calarasi este aproape gata.
Deocamdată:
1. Contract de munca sau prestări servicii.
2. Locuință de serviciu mobilata lux
3. Transport in condiții lux, gratuit, Bucuresti-SJUC
4. Servirea mesei in spital gratuit
5. Biblioteca spitalului va achizitiona pentru fiecare specialitate : un abonament la revista românească, unul la o revistă străină. Carte medicala recentă.
6. Fiecare medic va beneficia de o participare la congres simpozion sau curs in tara odată pe an.
7. Fiecare secție va trimite o dată pe an un medic la congres sau curs de perfecționare în afara țării. Condiția pentru acest punct este cunoașterea limbii străine la nivel B2„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.