Cum își aleg călărășenii vacanțele? Topul pachetelor de vacanță preferate!

0
363

Majoritatea agentiilor de turism le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara vacante la pret redus, in functie de anumite criterii, acestea fiind impartite in trei categorii principale: Early Booking, Last Minute si City Break. Practic, este vorba despre modul in care fiecare persoana actioneaza inainte de a pleca intr-un concediu – fie isi planifica vacanta cu cateva luni inainte, fie se decide in ultimul moment, fie prefera sa calatoreasca 2-3 zile, in special in timpul unui weekend.

Pe baza datelor oferite de Google in ultimele 24 de luni, specialistii DWF si reprezentantii Aerolines.ro au realizat o analiza a obiceiurilor locuitorilor judetului Calarasi in ceea ce priveste achizitionarea pachetelor de vacanta.

La nivelul Judetului Calarasi, toate cele trei categorii au inregistrat cresteri in ultimul an, insa cea mai spectaculoasa ascensiune, de peste 1150.00%, se observa la vacantele tip Early Booking, ceea ce reflecta interesul oamenilor de a-si face planurile din timp, beneficiind astfel si de reduceri semnificative din partea agentiilor de turism si de preturi mai bune la biletele de avion.

De cealalta parte se afla pachetele City Break, cu o evolutie de doar 29.43% in ultimul an. Ce inseamna acest lucru? Locuitorii judetului Calarasi nu isi permit sa plece intr-o vacanta neprevazuta, indiferent ca sunt conditionati de programul de la locul de munca sau de aspectele financiare, astfel ca se situeaza pe locul 34 la nivel national din acest punct de vedere.

Analizand preferintele oamenilor pentru mijlocul de transport folosit in timpul vacantelor, avionul ocupa prima pozitie in acest sens. Siguranta de care se bucura pasagerii, rapiditatea cu care ajung la destinatie si preturile accesibile sunt doar cateva dintre avantajele pe care le au cei care calatoresc cu avionul. Dar care sunt destinatiile de vacanta pe care locuitorii judetului Calarasi le cauta cel mai mult? “Anul acesta se cauta tot mai des bilete de avion ieftine pentru Praga, Viena, Amsterdam, trei dintre cele mai frumoase orase ale lumii”, a declarat Iulian Scrieciu, online manager la Aerolines.ro.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.