Pisicuță salvată de sub capota unui autoturism

0
498

În urmă cu câteva minute un pui de pisică a fost salvat de sub capota unui autoturism, locul unde animalul se pare că a rămas captiv încă de dimineață. Mașina în care de ascunsese pisoiul, posibil după ce o fi fost alergat de vreun câine, se afla parcată în imediata apropiere a Supermarket-ului Kaufland din Călărași, chiar în parcarea acestuia. Cineva care a auzit mienunatul disperat ar fi pus imediat un afiș pe ușa mașinii în ideea că proprietarul când se va întoarce îl va vedea și va salva bietul animal. Numai că, preț de câteva ore, acesta nu a apărut, motiv pentru care persoana care ne-a sunat pe noi, îngrijorată de situația în care se afla pisoiul, a intrat în Kaufland și a întrebat dacă proprietarul autoturismului este angajatul supermarket-ului, insistând, dacă se poate, ca acesta să fie anuțat. Mirela Marcu, cea care venise la cumpărături și întâmplător auzise mienunatul animalului captiv sub capota mașinii a primit ca răspuns din partea angajatei Kaufland  că ”nu mai anunță prin stație, pentru că au tot anunțat și că nu vine nimeni!”.

”După ce ni s-a spus acest lucru, am sunat la 112 în speranța că poate intervin pompierii, dar am înțeles că nu intervin în asemenea situații și atunci am solicitat dacă se poate ca poliția să identifice proprietarul și să ia legătura cu el. Ni s-a transmis să așteptăm…”, ne-a declarat  Mirela Marcu.

Îngrijorată de situația în care se afla bietul animal, Mirela nu a plecat de lângă autoturism până în momentul în care a sosit un echipaj de poliție care, adresându-se din nou, reprezentanților Kaufland au descoperit că proprietarul mașinii era chiar angajatul supermarket-ului. Omul a ajuns imediat la mașină, a ridicat capota și, după mai bine de jumătate de zi de captivitate, animăluțul a fost salvat.

”Este fetiță și i-am pus numele Dacia de la mașina în care a stat atâtea ore. O vom îngriji și îi vom face toate tratamentele de care are nevoie în urma unui consult amănunțit la un medic de specialitate. Este foarte drăgălașă, dar era și foarte speriată!”, ne-a mai spus Mirela Marcu, cea care astăzi nu a trecut nepăsătoare pe lângă locul unde un biet animal avea nevoie de ajutor pentru a fi salvat.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.