Dormitul la pielea goală se face doar în doi

0
1764

Optimistul.com: Dormitul în pielea goală poate proteja inima, întrucât reduce tensiunea arterială, anxietatea și întărește sistemul imunitar. Cercetătorii mai spun că persoanele care dorm fără haine au parte de un somn de o calitate mai bună.

Așa zic cercetătorii într-un studiu al lor, ba bine că eu chiar îi cred, bașca c-am dat-o într-un titlu pe care mi l-aș dori impregnat prin tot felul de obiceiuri care mai de care mai dăunătoare vieții în doi. Atenție la mine ce-am auzit! Cică, dormitul la pielea goală se face numai în doi, și nu de capul tău singuratic să-ți fie răcoare în miezul nopții căutând perna pe post de partener. Dar câți dintre noi îl mai fac pe somn la peleul gol? Până la urmă, nu contează țoalele pe tine sau aruncate de-a valma prin casă, important este, ca poziția linguriță prin care bărbatul își ia în brațe femeia să confere ambilor acea conexiune și siguranță pentru un somn liniștitor pe noaptea întreagă.

Unii chiar mai mănâncă c….at prin reviste, gen dormitul în paturi separate îți poate salva relația, sau împărțirea patului în viața de cuplu poate fi dăunătoare pentru sănătate, dar, din fericire, uite că vin și adevărații specialiști care ne-o dau pe asta servită, cum că somnul ținut dezbrăcat face tenul frumos sufletului. Sunt convins! Mai ales că, acum ani și ani când moaca mea avea pojar ce doar mă căsătorisem, pe atunci fiind un tânăr ambițios pe noaptea întreagă, dacă înțelegeți ce vreau să spun, am abordat ca un coleg de serviciu subiectul dormitului dezbrăcat. Ca băieții, discuții libere.

El mai cu experiență în viața de familie, fiind mai în vârstă ca mine, mă asculta cum îmi promiteam, convins până la cer și înapoi, că o să dorm toată viața mea dezbrăcat numai și numai la peleul gol, și asta doar ca să existe dragostea eternă asa cum jurasem cu încredere în fața ofițerului drepți cu verighetele la purtător. Colegul respectiv, pe numele lui nu contează, se uita cu ochii beliți mirați la mine, probabil gândind cuvinte numai de el știute la acea vreme, gen, obișnuință, rutină, plictiseală, pe care cu timpul le-am aprofundat și eu ca mai toată lumea cu părere de rău. Mai țin minte de la el ca final de conversație doar eternul. Ai sa vezi tu! 

Anii au trecut, și mie mi-a trecut cu dezbrăcatul la costumul lui Adam, așa cum ne trece tuturor cu mersul lucrurilor, dar spun sincer cu mâna pe inimă, că încă mai folosesc activitatea de spooning (cum îi zic americanii) care se manifestă prin a-ți ține partenerul în brațe la culcare. Așa cum ar trebui s-o facă toți cu apropiatul lor, chiar și cei supărați pe viață. Deoarece, ne dorim sa fim forever, nu?

Sursa:optimistul.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 19 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.