Fără număr, fără număr… Consilierul județean, Ion Samoilă a împrumutat firma Aldis!

0
2625

Ion Samoilă, membru marcant al PSD Călărași are bani de dat… cu împrumut. Proaspăt ales consilier județean, Ion Samoilă este un prosper om de afaceri, asta dacă aruncăm un ochi pe declarația sa de avere postată pe site-ul C.J. pesedistul este acționar la trei firme: Termostal SRL, Vesacon SRL și Confidenția SRL, unele dintre ele abonate la banul public de ani buni. În declarația sa de avere, vicepreședintele PSD Călărași spune că are două depozite bancare la BCR, unul în valoare de 40.000 de lei iar celălalt făcut în 2013 de 220.000 mii de lei.

Acesta deține mai multe terenuri intravilane în Călărași dar și în Constanța, două case de locuit în Călărași și un apartament la Constanța, toate deținute împreună cu soția sa, Steluța Samoilă, angajată la una dintre societățile la care acționar este soțul domniei sale.

Pe lângă aceste aspecte, un singur lucru ne-a atras atenția și anume faptul că Samoilă a împrumutat firma SC Aldis SRL cu suma de 100.000 de lei. O sumă destul de mare pentru un simplu consilier județean, dar un împrumut destul de mic pentru o firmă așa de mare. Contactat telefonic, Samoilă ne-a declarat că nu e treaba noastră ce împrumuturi face, că are o relație mai specială cu conducerea Aldis Călărași și că banii sunt împrumutați din contul său de la una din bănci„.

Ion Samoilă se poate considera astfel ca fiind unul dintre cei mai bogați consilieri județeni cu depozite bancare, terenuri, case, mașini de lux și împrumuturi de miliarde.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.