Primarul comunei Vâlcelele și cel al comunei Dragoș Vodă au depus jurământul de investitură

0
980

Vineri, 24 iunie 2016, în două dintre localitățile județului, Vâlcelele și Dragoș Vodă au avut loc ședințele de constituire a noului Consiliu local rezultat în urma alegerilor din 5 iunie 2016. Astfel, noii consilieri locali au depus jurământul în prezența reprezentanților Prefecturii Călărași. Cu același prilej, au fost aleși viceprimarii celor două localități și a avut loc investirea primarilor Ionel Tatu, comuna Vâlcelele și Ion Radu Aurel, comuna Dragoș Vodă. Au fost prezenți, senatorul Liviu Tomoiagă și deputatul Vasile Iliuță.

 Imediat după depunerea jurământului, noul primar al comunei Vâlcelele, Ionel Tatu a ținut să le mulțumească celor prezenți și totodată să-i asigure pe cetățeni că va depune toate eforturile pentru dezvoltarea localității.

”Dați-mi voie să vă mulțumesc în numele locuitorilor comunei Vâlcelele pentru alegerea făcută și vreau să nu-i dezamagesc în următorii patru ani. Împreună cu echipa de consilieri care a fost validată astăzi  și cu domnul viceprimar să ducem la îndeplinire toate proiectele cu care ne-au însărcinat oamenii din această comună. Vă asigur că nu vom face diferențe, indiferent de culoarea politică, suntem o echipă și trebuie să facem treabă. Văd în sală foarte mulți prieteni care azi au venit să mă susțină și vreau să le mulțumesc pentru sprijinul lor”, a spus în cuvântul său, noul primar al comunei Vâlcelele Ionel Tatu, nominalizând o parte dintre susținători, începând cu preoții satului și terminând cu oamenii de afaceri prezenți la evenimentul de investire.

”Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc domnului Iancu Alexandru care a fost mentorul meu în această campanie electorală și pentru că a trebuit să plece de la noi pentru a participa la o altă investitură, domnul deputat Vasile Iliuță ne-a asigurat că vom avea tot sprijinul domnie sale și că împreună vom face lucruri bune pentru comunitate”, a mai adăugat primarul comunei Vâlcelele, Ionel Tatu precizând că, pentru a primi sprijin pentru dezvoltarea comunei va face tot posibilul să obțină acest lucru chiar dacă va fi nevoit să stea în fiecare dimineață la ușa șefului Consiliului Județean Călărași.

”Vreau, dacă Iliuță va fi președintele CJ și Tatu primar, la Vâlcelele să se vadă ceva frumos în acești patru ani de mandat. Vreau să asfaltăm drumurile, să avem canalizări, dar pentru toate acestea trebuie să avem bani”, a mai spus Ionel Tatu.

La evenimentul de investire, Ionel Tatu a avut alături noii consilieri, prieteni, pe fostul primar Gabriel Oroianu, primarul ales al comunei Dragoș Vodă, Ion Radu Aurel, fermierii din zonă, oameni de afaceri, dar și foști polițiști, printre care Ionel Costache și Vasile Mărgineanu. De asemenea, a ținut să participe la acest eveniment și fostul selecționer al Dunării Călărași, Ionel Ganea.

Nu puteau să lipsească de la un asemenea eveniment important pentru comuna Vâlcelele, deputatul Vasile Iliuță și senatorul Liviu Tomoiagă.

 Dacă ședința de constituire a Consiliului local de la Vâlcelele a început la ora 9:00, cea de la Dragoș Vodă și-a deschis lucrările câteva ore mai târziu, la ora 12:00.Și aici au fost prezenți deputatul Vasile Iliuță și senatorul Liviu Tomoiagă.

După investitură și ceva mai scurt în discurs, primarul reales al comunei Dragoș Vodă, Ion Radu Aurel a declarat:

”Îmi doresc din tot sufletul să nu dezamăgesc locuitorii comunei Dragoș Vodă și le mulțumesc pentru că m-au girat pentru un nou mandat. De asemenea,  le mulțumesc consilierilor locali și sper să fie alături de mine în următoarea proiecte pe care le vom face în această comună”.

Înainte de depunerea jurământului, primarul Ion Radu Aurel a primit în dar de la unul din preoții comunei, o Biblie.

Comentarii

comentarii