Cercetare de piata Autoatu.ro – Care sunt cele mai cautate piese auto online in judetul Calarasi

0
839

In urma unui studiu efectuat pe baza datelor Google din ultimii doi ani, specialistii DWF impreuna cu Autoatu.ro, magazin online de piese auto si accesorii, au analizat preocuparea exprimata de locuitorii judetului Calarasi pentru principalele categorii de piese auto comandate pe internet.

In primul rand, pentru a avea o imagine de ansamblu a situatiei din Calarasi cu privire la acest domeniu, este important de mentionat ca, pe plan local, in 2015, inmatricularea vehiculelor noi a crescut cu 14,58% fata de anul trecut, in timp ce interesul locuitorilor judetului Calarasi pentru masinile second hand s-a majorat cu numai 14,58%. Acest lucru plaseaza judetul Calarasi pe locul 26 la nivel national, cu o crestere mai mare decat cea inregistrata in judete precum Dolj sau Timis.

In judetul Calarasi, doar 52,85% din totalitatea drumurilor nationale si judetene au fost modernizate pana in prezent, ceea ce situeaza judetul pe locul 20 la nivel national. Analiza Autoatu.ro scoate in evidenta cele mai frecvente probleme tehnice pe care le au automobilele din Calarasi, pe baza evolutiei interesului local pentru piesele auto online. Categoriile de piese auto care se remarca sunt: filtrele, sistemul de franare si cel de directie.

Potrivit informatiilor furnizate de Google din ultimele 12 luni, interesul locuitorilor judetului Calarasi pentru placute de frana sidiscuri de frana a crescut cu 19.05% fata de anul anterior, insumand un total de 3,000 de cautari, aceasta categorie de piese auto fiind pe prima pozitie.

In ceea ce priveste sistemul de directie, cautarile online pentru astfel de produse s-au majorat cu 18.82% spre deosebire de anul trecut, ceea ce indica faptul ca vehiculele au avut nevoie de mai multe reparatii in acest sens.

„Studiul releva ca volumele de cautari pentru modelele de filtre de particule, de ulei, de aer etc, au crescut cu 31.06% in ultimul an, cand a fost inregistrat un numar de 2,110 cautari”, declara dl. Daniel Deftu, Manager Online Autoatu.ro.

Per total, datele Google evidentiaza o majorare de 22,20% a interesului locuitorilor judetului Calarasi pentru achizitionarea unor piese auto online in ultimele 12 luni, acest lucru fiind o dovada ca acest domeniu este in continua ascensiune.

Magazin online de piese auto

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.