Vasile Iliuță: „Ivanciu și Dinulescu sunt doi oameni care s-au implicat cu sufletul și cu resursele lor personale la Dunărea”

0
1354

Prieten bun cu Ionel Ganea, deputatul călărășean Vasile Iliuță nu este de acord cu declarațiile halucinante ale lui „Găniță„ în interviul dat în Pro Sport acum câteva zile.

Deputatul Vasile Iliuță nu a putut rata pe viu unul dintre cele mai importante meciuri ale Dunării din ultimii ani. Iliuță a fost prezent la partida câștigată de Dunărea contra celor de la UTA Arad (3-1) în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 1. Omul de afaceri a afirmat pentru ziarul Argument faptul că susține echipa locală.

„Iubesc fotbalul, competiția și fotbalul călărășean și mă voi implica cu tot sufletul pentru susținerea sportivilor și a sportului călărășean„, a declarat Iliuță. Acesta l-a contrazis pe fostul antrenor al Dunării, Ionel Ganea care a declarat într-un interviu că Viorel Ivanciu și Marian Dinulescu fac rău acestui club. „Apreciez construcția și eforturile de antrenor ale lui Ionel Ganea, dar dezaprob ultimele declarații ale acestuia făcute în ProSport. Cred că la baza reușitelor clubului de fotbal Dunărea Călărași, stă efortul colectiv al jucătorilor, antrenorilor, suporterilor, dar nu pot să nu menționez și doi oameni care s-au implicat cu sufletul și cu resursele lor personale, relaționale și de prietenie, Marian Dinulescu și Viorel Ivanciu. Succesul nostru ca și comunitate, atât în politică cât și în sport, stă în respectul și recunoașterea meritelor și aporturile fiecăruia”, a mai spus deputatul călărășean, Vasile Iliuță pentru ziarul Argument.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.