He is the coach!

0
213

Antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea a intrat în istoria clubului ca fiind unul dintre cei mai buni tehnicieni care a dus echipa locală la care a jucat ca fotbalist în anii „95-96„, la un meci de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Născut la Slobozia în 1976, Adi Mihalea „Țăranu„ se află în fața unei performanțe unice, pentru el ca antrenor, dar și pentru urbea noastră. Ca jucător, Mihalcea are amintiri plăcute. A plecat la Dinamo București (1996-2001), acolo unde s-a și făcut cel mai remarcat chiar de la fosta sa echipa, Dunărea Călărași.

Mihalcea a ajuns cu Dunărea, la 3 meciuri de Liga 1 în acest moment. O performanță unică, probabil de neegalat în următorii ani. A preluat echipa în iarnă și a reușit să formeze un grup unit, puternic. Adi Mihalcea a primit tot sprijinul conducerii călărășene, Viorel Ivanciu fiind „principalul„ vinovat pentru aducerea antrenorului la Călărași. Cu o calmitate ieșită din comun în viața de zi ci zi, Mihalcea este extrem de pasionant la anumite meciuri. Se agită foarte tare pe margine și știe să-și încurajeze elevii. Știe ce să le spună în vestiar înainte de fiecare meci. Orice partidă pentru el este ca o finală. S-a văzut dăruirea jucătorilor în meciul de ieri contra celor de la UTA. Alami & Co., au „arat„ terenul în fața adversarilor.

Pentru Călărași, pentru toți călărășenii, pentru cei care sunt „cârcotași„, cei care sunt alături de această echipă, ar trebui să știe că aceste momente sunt unice pentru noi toți. Unice în fotbalul călărășean, în cei 90 de ani de existență fotbalistică. De la „Celuloza„, până în zilele noastre nu s-a mai punctat un asemenea succes.

Cuvintele sunt infinit de puține în acest moment, dar am putea să-i mulțumim, pentru mulți ani de acum încolo antrenorului care ne-a adus în fața acestei performanțe unice, Adrian Dumitru Mihalcea.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.