Fundulea / Curtea de Apel București: Dorel Dorobanțu este INCOMPATIBIL!

0
1647

Primarul din Fundulea, Dorel Dorobanțu a fost declarat incompatibil prin Hotărârea Curţii de Apel București nr 1844/2016 din 31.05.2016 făcută publică în aceste zile.

Curtea de Apel București a respins cererea formulată de Dorel Dorobanțu în lupta sa cu Agenția Națională de Integritate, lucru ce îl pune în imposibilitatea de a mai candida din partea PSD la Fundulea pe actualul Primar! Asta înseamnă că, primarul Dorel Dorobanţu participă la aceste alegeri, deşi ştie că va fi declarat incompatibil, pentru că momentul deciziei finale a justiţiei va depăşi data alegerilor. Acest lucru face ca încă de pe 31 mai, Primarul Dorel Dorobanţu să participe în alegeri doar cu numele, pentru că el nu mai poate, din punct de vedere legal, să beneficieze de votul locuitorilor din Fundulea. Cetățenii din Fundulea trebuie să ştie că votul pentru Dorel Dorobanțu este, în baza Hotărârii Curţii de Apel Bucureşti din 31 mai, un vot irosit!

Cer contracandidatului meu, Dorel Dorobanţu să nu-şi bată joc de oameni lăsându-i să-şi irosească votul, profitând că oamenii nu sunt informaţi. Cer contracandidatului meu, Dorel Dorobanţu, să se retragă din campanie pentru a evita să implice Fundulea într-o problemă juridică care va adânci blocajul administraţiei oraşului. Alegerile sunt importante. Votaţi orice alt candidat care participă real în alegeri pentru că, prin decizia Curţii de Apel Bucureşti din 31 mai, candidatul Dorel Dorobanţu este candidat doar cu numele„, a declarat Daniel Obadă, candidatul PNL la Primăria Fundulea.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.