- Publicitate -
Acasă Local Ionela Prodan (PSD): “Sunt sigură că Marius Dulce va face multe pentru...

Ionela Prodan (PSD): “Sunt sigură că Marius Dulce va face multe pentru Călăraşi. Aşa să vă ajute Dumnezeu!”

0
685

Astfel, echipa de campanie a candidatului Marius Dulce, alături de preşedintele PSD Călăraşi, Dan Cristodor, precum şi mai mulţi simpatizanţi ai acestei formaţiuni politice au primit marţi vizita lui Codrin Ştefănescu, secretarul executiv adjunct al PSD, şi a Ionelei Prodan, deputat PSD Diaspora. Cei doi social democraţi au fost prezenţi, pentru câteva ore în oraş, pentru a-l susţine pe Marius Dulce, candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Călăraşi. Cu toţii au mers în Piaţa Orizont, dar şi în alte zone din municipiu, pe parcursul vizitei purtând discuţii cu oamenii şi totodată le-au ascultat doleanţele. În dialogurile purtate cu cetăţenii Atât Ionela Prodan cât şi Codrin Ştefănescu le-a transmis oamenilor mesaje positive privind candidatura lui Marius Dulce pentru obţinerea fotoliului de primar al municipiului Călăraşi. De altfel, cunoscuta interpreză de muzică populară, Ionela Prodan a stat de vorbă cu cetăţenii asigurându-i că, prin proiectele sale,  Marius Dulce este omul potrivit pentru a gestiona administraţia locală. Întâlnirea cu călărăşenii a fost şi un bun prilej în care fiecare şi-a adus aminte de cântecele Ionelei Prodan, unele dintre acestea fiind fredonate împreună cu cetăţenii.

„Am primit din partea voastră atâta dragoste o viaţă întreagă şi a venit timpul să dau şi eu ceva de la mine. Uitaţi-vă la domnul Dulce, uitaţi-vă la echipa dumnealui cu care lucrează, sunt oameni competenţi pentru a ieşi în faţă, oameni care pot schimba ceva în oraşul dumneavoastră. Alegeţi oameni, alegeţi tinereţea, capacitatea şi să ţineţi cont şi de faptul că aceşti oameni au în spatele lor un partid foarte mare şi puternic. Se spune că “Omul sfinţeşte locul”, şi sunt sigură că şi Marius Dulce va face multe pentru Călăraşi. Aşa să vă ajute Dumnezeu!”, a ţinut să le transmită călărăşenilor prezenţi la Piaţa Orizont, Ionela Prodan, deputat PSD Diaspora.

Călărăşenii i-au primit cu bucurie pe oaspeţii de seamă ai PSD şi au fost încântaţi de promisiunea Ionelei Prodan, aceea de a susţine un concert gratis, după alegerile locale. Alături de Marius Dulce şi Dan Cristodor, candidatul PSD la CJ Călăraşi s-au aflat Marius Sbârcea, preşedintele TSD Călăraşi, Roxana Paţurcă, preşedintele OFSD Călăraşi, Alexandru Chiriţă, preşedintele TSD Municipiu Călăraşi, Ciprian Pandea, Denisa Jilăveanu, Dumitru Ariciu, Ilinca Enescu. 

Comentarii

- Publicitate -

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.