- Publicitate -
Acasă Politică Fundulea – 12 ani de „comunism„, de sclavie!

Fundulea – 12 ani de „comunism„, de sclavie!

0
558

Primarul Dorel Dorobanțu mai vrea un mandat, ceea ce înseamnă că nu i-au ajuns cei 12 ani în care și-a „mințit„ alegătorii și și-a bătut joc de ei.

De altfel, pentru cine trece prin Fundulea  se vede clar că urbea pare un oraș din secolul trecut, un oraș mort din punct de vedere economic, neracordat la rețeaua de gaze, fără apă potabilă, plin de gunoaie și mizerie, un oraș îmbâxit de “buna gospodăreală” a pesedistului Dorobanțu. În cei 12 ani, Dorel a avut de grijă să-și tragă sute de hectare de teren agricol, să-și rotunjească conturile, purtându-se cu locuitorii acestui oraș ca un adevărat “interlop” şi mai puţin ca un om care ar şti ceea ce înseamnă să administrezi cum trebuie şi, mai ales, să faci ceva bun şi în folosul locuitorilor. A folosit o parte din banii din bugetul primăriei în interes propriu, fără justificări legale în spatele unor „paravane„ bine gândite și puse la punct de „locotenenții„ săi.  

Dorobanțu nu va avea scăpare. Procurorii DNA sunt aproape de a finaliza un mega dosar în care mai mulți „șmecheri„ sunt urmăriți penal pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, cu consecinţe deosebit de grave. Ce-i drept, Dorel Dorobanțu nu se află în capul acestei liste de „penali„ dar a avut un rol foarte important în săvârșirea unor infracțiuni. De ANI, Dorel Dorobanți nu a scăpat fiind găsit incompatibil întrucât a deținut simultan cu funcția de primar și funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Liceului Tehnologic Fundulea, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

- Publicitate -

Dorel Dorobanțu și-a prezentat pe pagina sa de socializare proiectele de viitor. Cuvinte goale, “gogoși” electorale. În 12 ani, Dorel n-a făcut nimic și acest lucru este taxat de alegători prin comentariile pe care le-au postat: „12 ani v-a luat sa le desenați… încă 12 ani să faceti ceva acolo… vrajeli…„, „Domnule actual Primar, faceți ceva și cu crearea a noi locuri de muncă în localitatea în care locuim„. „Așteptăm modernizarea orașului!„. Acestea sunt doar câteva comentarii ale cetățenilor nemulțumiți de actualul primar.

La Fundulea parcă au trecut 12 ani de comunism. La Fundulea, Dorel Dorobanțu n-a fost în stare să construiască un sediu pentru primărie, plătind taxe enorme, fără a le face publice, unei persoane din anturajul său. Probabil, locuitorii acestui oraș își vor da seama că pe 5 iunie pot scăpa de „sclavie„.  

 

Comentarii

comentarii