Daniel Obadă: „Dacă vor câștiga, băieții vor avea toată susținerea mea!„

0
75

Dunărea Călărași se află în fața unui test foarte important. Momentul adevărului se apropie. Călărășenii se vor duela cu Rapid București pe 29 aprilie în Giulești și pe 7 mai la Călărași. Ambele meciuri sunt capitale și vor decide echipa care promovează direct în Liga 1 de pe primul loc din play-off. Omul de afaceri, Daniel Obadă este unul dintre susținătorii echipei călărășene și a fost alături de trupa lui Adrian Mohalcea aproape la fiecare meci al Dunării. Iubitor al sportului de pe malul Borcei, Obadă spune că lotul actual al formației locale se poate bate la promovare și speră într-un rezultat cât mai bun în prima dispută cu Rapid din Giulești. 

„Mihalcea are un lot competitiv, puternic și unit. Acum este momentul adevărului! Acum vom vedea dacă avem forța necesară în lupta directă cu Rapid și eu spun că o să vedeți o echipă capabilă să facă un efort dispus la un rezultat favorabil. Dacă stăm bine să ne gândim, noi nu avem ce pierde, dar cei de la Rapid, da. Am văzut că ne-au făcut „țărani„, în tot felul, dar ei nu știu că avem fotbaliști de valoare, cu experiență care pot juca lejer la echipe din Liga 1. Dacă vor câștiga, băieții vor avea toată susținerea mea!, a spus Daniel Obadă.

Finanțatorul grupării călărășene este dezamăgit de echipa care reprezintă orașul Fundulea. Obadă candidează la fotoliul de Primar în Fundulea și vrea să ducă echipa în Liga a 3-a dacă va câștiga alegerile din 5 iunie. „Este dezastru la Fundulea. Suntem în „Săptămâna Mare„ și nu vreau să spun mai multe. Echipa noastră care ne reprezintă în Liga a 4-a este la retrogradare. Nu e posibil așa ceva!. Progresul Fundulea trebuia să se bată pentru campionat nu la retrogradare! Vreau să ajut această echipă să ne reprezinte orașul cu mândrie în fotbalul județean și mai apoi în eșalonul superior„, a mai spus Dan Obadă.

Daniel Obadă, administratorul „Prosol„ din Fundulea a mai specificat faptul că pune la dispoziția suporterilor călărășeni care vor face deplasarea la meciul dintre Rapid și Dunărea, mai multe bilete pentru accesul de pe stadionul din Giulești. 

 

Comentarii

comentarii