Marea reșapare…

0
742

Băi frate, pe mine nu mă interesează că Julien se zguduie cu comisarul Corina, de fațadă, ca să rupă ideea de comuniune a guvernului cu PSD, sub bagheta lui Dâncu.
Nu mă interesează nici că pedeliștii din PNL o împing pe Alina să zbiere, după care o lasă în ofsaid și-or să-i dea în curând un șut în trei litere de-o să-i zboare fulgii!
Nu mă interesează nici de ALDE d-alde, nici de mișcarea populărească a lui Traian cel Beat, nici de UDMR, nici de alte astfel de fantezii, pentru că – o să vedeți asta în curând! – după alegerile locale niciun astfel de partid nu va mai trece de 5%, pentru că aleșii locali se vor polariza în jurul celor două grupări mari, PSD și PNL, ca să nu se trezească într-un partid rămas pe dinafară, la parlamentare.
Nu mă interesează, pentru că toți ăștia joacă doar electoral, adică fiecare pentru el, și nu în interesul nostru!

Pe mine mă interesează că a trecut ceva vreme și constat că țara asta luată înapoi de noi a încăput de fapt pe vremea vechilor ciocoi! Au zis că vin cu oameni noi, că alea-alea, că schimbă etc. În realitate, fraților, a fost doar o rotire de cadre. Ăia care se fac vinovați de dezastrul din ultimii 26 de ani în care se scufundă România au fost luați de pe unde erau, reșapați și puși iar pe locuri bune, respectiv pe șmen și căpătuială! Julien zice că le dă un test de inteligență, dar de fapt va fi doar o certificare pe post, iar lucrurile vor continua la fel ca înainte!
Am mai zis, țara asta nu se va mântui decât prin foc…!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.