- Publicitate -
Acasă Sport Fotbal FOTO / Dunărea, victorie muncită!

FOTO / Dunărea, victorie muncită!

0
33

Călărășenii au început în forță și în primele 5 minute de joc, Bodo Kanda și Alexandru Stoica nu pot introduce balonul în poarta lui Pop. Pojorâta, o echipă ambițioasă, dispusă la efort și bine așezată în teren cu două „victime„ la activ în acest tur, Rapid B. și Farul a venit la Călărași să obțină un rezultat bun din partida cu Dunărea. Acest lucru îl simt pe pielea lor călărășenii când în minutul 14 Sebastian Rus deschide scorul pe tabela de marcaj la o greșeală a fundașului Bumbac. Dunărea nu se mulțumește cu rezultatul de pe tabela de marcaj și în minutul 17 Sergiu Popescu trimite cu capul un balon din 5 metri dar portarul Bogdan Pop are noroc și respinge în corner. Golul egalizator vine în minutul 28 când Daniel Vădrariu trimite un balon în careul advers iar Sebastian Rus își bagă singur mingea în poartă fiind înger și demon pentru Pojorâta în prima repriză. 

Și în partea secundă meciul a fost destul de frumos în ciuda vremii potrivnice dar pe placul celor aproximativ 1000 de spectatori prezenți în tribune la acest meci. Stoica are prima mare ocazie în minutul 50 dar Pop își mai salvează o dată echipa. În schimb nu a mai putut face nimic în minutul 53 atunci când L. Buș introduce balonul în plasă, cu capul în urma unei centrări semnată de Bodo Kanda. 2 – 1 și Dunărea urca pe locul 2 în clasamentul Seriei I al Ligii a 2-a iar până la finalul meciului Alami a mai încercat poarta adversă dar fără succes (64). 

Pentru trupa lui Ionel Ganea urmează acum două deplasări grele și lungi. Călărășenii vor pleca de marți 10 noiembrie spre Suceava pentru a da piept miercuri cu Rapid și apoi, după o escală la Piatra Neamț, se vor opri la Bacău pentru a întâlni pe 14 noiembrie SC-ul din localitate în prima etapă din returul sezonului 2015-2016. 

- Publicitate -

Dunărea Călărași: C. Lungu – Săveanu, Bumbac, Bg. Panait (cpt.), Vădrariu – S. Matei, Kanda (64. V. Alexandru), Sg. Popescu (64 V. Andrei), Alami – Al. Stoica (76 Preoteasa, L. Buş

Rezerve: G. Popa – Preoteasa, V. Alexandru, Botea, I. Vasile, V. Petre
Antrenor: Ioan Ganea.

Bucovina Pojorâta: R. Pop – D. Cristescu, A. Răuţă, Jarda (cpt.) (66 kURUC), Pasca – Al. Ivan (35 Csatlos), Juncănaru, S. Rus, Căinari (61 Colța)- Buhăceanu, M. Coman
Rezerve: Puianu – Acostăchioae, Duţică, Pădurariu, Colţa, Kuruc, Csatlos
Antrenor: Bogdan Grosu.

Arbitru: Eduard Ioniţă (Constanţa); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ).

Rezultate / etapa a 12-a:

Farul Constanţa – CS Baloteşti 5-2

Ceahlăul Piatra Neamţ – ACS Berceni  1-0

FC Academica Clinceni – Rapid CFR Suceava 2-0

Dunărea Călăraşi – Bucovina Pojorâta 2-1

Dacia Unirea Brăila – Gloria Buzău     2-0

Rapid Bucureşti – Oţelul Galaţi    0 – 0 

Etapa a 13-a, miercuri, 11 noiembrie:

Gloria Buzău – Farul Constanţa           

CS Baloteşti – Ceahlăul Piatra Neamţ  

ACS Berceni – Rapid Bucureşti           

SC Bacău – FC Academica Clinceni    

Rapid CFR Suceava – Dunărea Călăraşi

Bucovina Pojorâta – Dacia Unirea Brăila         

Primele 3 clasate / Seria 1

1.Rapid Bucureşti     23

2.Dunărea Călăraşi    20

3.FC Academica Clinceni      20

Comentarii

comentarii