Dragul meu copil, NU te duce departe de țara asta!

0
691

Mă refer strict la îndemnul pe care-l citesc pe net zilele acestea și prin care sunt părinți care-și îndeamnă copiii să părăsească țara asta, în urma dramei de la Clubul Colectiv; nu mă refer la cei care au părăsit deja țara din alea și alte convingeri sau vor să facă deja asta și încă n-au făcut-o! Eu mă refer la cei care-și îndeamnă copiii să plece din țară, pentru că aici nu mai au nicio șansă, iar drama de la Club Colectiv le-a întărit această convingere.

Ei bine, dragul meu copil, eu te îndemn să nu pleci din țara asta! Eu te îndemn, dragul meu copil, să rămâi în țara asta și să lupți pentru ea aici, să lupți pentru un viitor mai bun aici, să lupți pentru copiii tăi ce vor să vină aici, să lupți pentru tot, aici!

Să pleci este cel mai simplu lucru. Poți pleca, fără să te uiți în urmă, pentru că aici nu mai ai nicio șansă, pentru că nu vrei să lupți pentru una. Dar eu, așa cred eu, țara asta merită un viitor mai bun, iar pentru asta, dragul meu copil, eu te îndemn să rămâi aici, să faci ceva aici pentru tine, să rămâneți aici, să faceți ceva aici pentru voi, pentru că dacă nu va fi prin voi, nu va fi pentru voi!

Dragul meu copil, NU te duce departe de țara asta! Rămâi aici și arată că vrei, că poți, că faci!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.