Omer, mister, mai jucăm și noi ceva?

0
628

Orice rezultat prost este pus în cârca antrenorului. El este primul om care se află cu bagajele făcute de când vine la o echipă. Nu știm dacă este cazul nostru, deocamdată al lui Aihan Omer, selecționerul echipei Naționale și antrenorul Dunării. AHC-ul a mai pierdut un meci. al 3-lea consecutiv. De această dată la Ploiești. Un meci slab pentru echipa locală care la pauză era condusă cu 16-6.

Încă o dată suntem nevoiți să reflectăm acele transferuri slabe făcute de Dunărea în perioada de vară. Nu știm cine a avut „mână liberă„ să-i aducă pe acei „mercenari„ dar un lucru este cert. Pe banii noștrii, ai călărășenilor, echipa își cam bate joc. Este inadmisibil! Unde sunt acele rezultate? Acele emoții trăite de suporterii călărășeni la meciurile echipei de handbal în sala Polivalentă? Și… bineînțeles, unde sunt banii?

De ce Hoinaru joacă la Ploiești? Ce caută un călărășean care a crescut la Triumf, la Ploiești, la fel ca și alți jucători călărășeni care joacă la alte echipe din țară și nu au avut loc la Călărași? Ieșirea necontrolată a președintelui, Ion Dumitru a costat și costă în continuare. Ca președinte trebui să-ți „speli rufele în familie„ nu să ieși cu acuze la adresa staff-ului și a echipei. În fine, echipa e în cădere liberă și asta se vede în momentul de față.

Aș vrea să intru puțin și în mediul politic. Cât s-a implicat la echipă, primarul Dan Drăgulin a știut cum să vorbească (virgulă) cu handbaliștii și la victorie dar mai ales la eșec. Se vede treaba, că acum, când Ion Dumitru este mâna dreaptă a boss-ului Răducu Filipescu, echipa merge din ce în ce mai prost. Credem că acum este momentul ca Filipescu să intervină și să facă ceva pentru ca echipa să-și revină. Asta pentru că „omul lui de bază„ a stricat atmosfera la acest club.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.